ANNONS

Jag handlar på Hemköp! Var handlar du?

/


Jag gillar verkligen vår Hemköp butik i Borgholm! Alltid himla trevlig personal, och tillsynens ingen större omsättning på de som jobbar där! De syns att de trivs med sitt arbete! Alltid bra service & glada miner, trots långa ferdagkvällar och tidiga måndagmorgnar! Ett fräscht utbud av frukt & grönt & närproducerat och ekologiskt! Sällan är det urplockat på hyllorna förutom de extremaste turistperioderna här på ön. Köttdisken blir ständigt påfylld av fräscht kött, kyckling & färs! Och numera en bemannad charkdisk! 😀 Dagens-datum-utgånga varor alltid till 50%, ganska bra för många barnfamiljer som tänker laga maten samma dag! Att personalen dessutom engagerar sig i sina kunder råder inget tvivel om. Jag står hellre en extra stund i kön bakom en pratglad kund än ser att expediten nonchalerar och skyndar på! Många gånger bjuds det på nyheter att smaka på och en glad & entuiasmernade person bakom disken! Man hittar allt man behöver och till riktigt bra priser dessutom! Hemköp har vunnit mitt hjärta!! 🙂 Ett plus är de att de prioriterar närproducerat & inga ägg från burhöns eller fisk som är hotad! BRA!

Sen finns det ju ICA! Enligt mig dyrt sortiment och ofta snålt utbud förutom frukt & grönt-avdelningen som är ganska trevlig och av stort utbud! Bland osthyllorna har jag hittat grön herrgårdsost i förpackning utan att någon personal sett detta eller plockat undan… *tummen ner* Det finns visserligen de varor man behöver men inte känns det värt de extra kronorna. Personalen syns knappt till i butiken och i kassan går allt på löpande band, lägg upp varorna, säg hej till expediten, betala, var nöjd och packa dina varor! Inget märkvärdigt och heller inget personligt mot de lokala kunderna. En ganska neutral men dyr affär…

Netto är snäppet värre! Eller njae… Inte ens ett alternativ faktiskt! Visserligen kan dom ha sina bra kampanjvaror då och då men knappast att man lyckas gå in med en inköpslista och få med sig allt man skulle… Mycket fattas! Massor av produkter backar jag för! Utländska, knasiga märken, förpackade färdiga hamburgare??, kycklingfiléer spärngfyllda med vatten till lågpris!?? Nej tack! Kvalité och Netto klingar inte i mina öron! Personalen är ofta väldigt ung, det är stressigt i kassorna och expediterna visar detta tydligt då inte ens tid att säga ”Hej” till kunden hinns med! Det piper i mobiler och personal avlöser varandra med uttråkade miner…
Det ligger köttfärs i en stor kyldisk med grönt skikt på ovansidan… Man skyndar snabbt vidare! Bakom ens kundvagn står en irriterad personal med ett jätteberg av kaffepaket på en stor lastpall, man skyggar undan och ursäktar sig i förbi-farten att man stod i vägen, utan att få ett svar tillbaka… Vad var det nu jag skulle ha här inne? Just det strumpor till barnen!!

Andra affärskedjor som Coop, Willy´s, Citygross och Lidl ligger för långt bort för mig! Då måste jag iaf. köra över bron och de gör jag inte för att handla mat! 😉 Jag vill handla där jag bor!

Var handlar du?

Och varför?


Bilderna i detta inlägg kommer från Hemköp

22
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00