ANNONS
Integritet på Tailsweep

Lill-Kryddan har fyllt 6år!

/

Joline vår dotter har fyllt 6år!! Tänk vad tiden går fort! Lilltjejjen som blivit stor, 19:e september var den stora dagen och helgen har sedan fyllts på med presenter, presenter, presenter & presenter…! 🙂 Gratulationer från höger och vänster, tårta, kakor, ballonger & girlanger! En riktigt firarhelg med massa bus också! En väldigt fin och användbar uppsättning presenter fick hon dessutom! Pilbåge, en kniv med renhorn från morfar norrland, stora målarpuckar och fina målarblock, penslar, halsband, armband, svarte petter & löjliga familjen! *minns så väl* Broderi-set & målartavla, tofflor att ha i skolan, pengar & blommor! Jodå, vi har hunnit med att prova allt i helgen!! Pilbågen har varit rolig att lära sig skjuta prick på plastdunkar med, och att tälja alldeles själv med en riktig kniv! Fick två söta degskrapor i trä av både Joline och pappa minsann när dom hade varit i ute i garaget för att lära henne tälja! Jättekul! Tårtan här ovan har födelsedagsbarnet fått göra helt, alldeles själv minsann! Tårtbotten med fyllning av hallon & blåbär blandat med grädde och som dekoration så har hon valt GODIS!! 🙂 Superfin, eller hur! Och jättegod!


Födelsedags-morgon, strax efter klockan 07. Vi har väckt en liten rävsovare med sång, paket & rulltårtebakelser med ljus! Tänk om man fick bli liten för en stund och få fylla år igen, precis som det var när man var liten. Man vaknade jättetidigt och låg bara i sängen och väntade… Lyssnade till minsta lilla ljud från köket och så fort man hörde stegen mot sitt rum så dök man ner under täcket igen och låtsades sova.. Vilken förväntan! Och när dörren sköts upp och de började sjunga ”Ja må hon leva..” så blev man varm i hela kroppen… Vilken lycka!! 🙂

27
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00