ANNONS

Tacopaj LYX!

/

Tacopaj, det godaste i pajväg jag vet! En riktigt lyxvariant med massa gott! Jag lovar, ni kommer bli helsålda! Denna måste ni prova!

width=128
width=128
width=128

Det här behöver du :
1 pkt färdigkavlad smördeg

800 gram blandfärs
En klick smör att steka i
Salt & peppar
½ tsk crushed chillies

2 burkar lätt cremé fraiche (4 dl sammanlagt)
½ dl lättmajonäs
Salt + 1 krm spiskummin

15 körsbärstomater
1 msk green jalapeno HOT
2 dl riven ost

GÖR SÅHÄR :
Bryn köttfärsen i lite smör. Krydda med salt & peppar + crushed chillies, det blir såå gott!! Ställ åt sidan så länge. Tryck ut smördegen i en ugnsfast form. Fyll formen med köttfärsen. Blanda cremé fraichen med majonäs, salt & spiskummin. Bred ut över köttfärsen. Skölj och dela tomaterna och lägg på. Lägg även på skivor av jalapeno. Toppa med riven ost! Gratinera i ugn, 175 grader ca 50 min. Servera med en god sallad! Salladen har jag kryddat med Italian Seasoning!Kryddorna nedan har jag fått av

Toja Import

! Tusen tack!! Det är verkligen uppskattat! Härliga kryddor i snygga plåtburkar med fönster! Riktigt läckra! Dessa kryddor har verkligen blivit mina favoriter och de kommer jag att fortsätta använda!En hel del kryddor med massa spännande innehåll, dock en av dom; Bockhornsklöver, har jag aldrig använt tidigare, tips, förslag någon? Vad har man den kryddan till?


Crushed Chillis – dryg & väldigt het! 🙂


dessa är verkligen jätteläckra! Ekrökta svartpepparkorn & ekrökt handplockat havssalt!

31
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00