ANNONS

Love-bloggar…

/

Det är alltid roligt med uppskattning, särskilt på en fredag! 🙂
Underbara Anna från Västerås har skickat denna utmärkelse till mig med motiveringen; ”En helt underbar tjej som ser ut att laga världens godaste mat och som har lärt mig att laga risotto!! 🙂 Förutom att hennes recept är helt underbara verkar hon dessutom vara en sån där person som man bara inte kan låta bli att gilla :)”
Tack söta du!!

Sjävklart finns de massor med underbara matbloggare som jag gärna rekommenderar, så här kommer mina absoluta favoriter som jag ger denna fina utmärkelse till :

Kinnas blogg – Mormors Mat för hennes bevaranade stil till mat & traditioner!
Ilva från Italien med bloggen Aglio e olio för hennes absolut vackraste matbilder!
Ha en trevlig helg alla läsare!

8
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00