ANNONS

Äppelkräm med Citronhonung

/


Jag var ute i trädgårn och plockade in lite äpplen tills barnen skulle komma hem från skolan!! Äppelkräm är både gott, nyttigt och enkelt att göra! Den här krämen har jag smaksatt med lite citronhonung och kanelstång! Istället för strösocker så är ju honung ett bättre alternativ att söta med! Och mycket godare!

Till 2 hungriga barn!
Det här behöver du :
6-8 medelstora äpplen
2 dl vatten
1½ msk citronhonung
2 kanelstänger
potatismjöl & vatten till redning

GÖR SÅHÄR :
Skölj och skala äpplena. Skär bort kärnhuset och dela i grövre bitar! lägg ner i kastrull och fyll på med vattnet & kanelstängerna! Låt krämen koka upp så äpplena blir mjuka. Tillsätt honungen på slutet och red av krämen med potatismjöl utrört i lite vatten till du får önskas konsistens!

14
2

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00