Cup Cakes, Tårtbitar, Glassar & Bakelser!!!


Dessa små ljuvliga bakelser, cup cakes, glassar och tårtor har ni väl inte missat? Matbloggaren Anne (annesfood) är det som står bakom dessa vackra kreationer! Söta till smycken eller som berlocker till örhängen eller armband! Priset är 40kr/st inkl. frakt inom Sverige! Vill du beställa så går det bra att maila Anne på annesfood@gmail.com Det svåra blir bara att bestämma sig för vilken man tycke bäst om… eller vilka! 🙂

 1. Sara skriver:

  Hej tipsar om http://www.talkingclothes.se som också säljer kawaii söta handgjorda smycken i stil med ovan. De har supersöta ringar,örhängen, nyckelringar, charms och telefonsmycken i form av cupcakes, glassar, munkar, tårtor, roetter, figurer.

 2. Håller med er allihopa! Dom är urläckra! Men någon hejjare på att baka cup cakes är jag däremot inte så ni får hålla tillgodo med dessa! 🙂

 3. Anna skriver:

  Nu har du ju såhär försvunnit igen ju.. *ledsen i ögat*

  Men vet du…… på fredag… då blir jag västmanländska på riktigt!!! 🙂

 4. Josefin skriver:

  Jag kan intyga att det är superfina i verkligheten också de där små 🙂

 5. Katrin skriver:

  De är verkligen superfina! Jag gillar prinsesstårtorna mest:9

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..