ANNONS

Tillökning i Familjen

/


Får jag presentera Babsan & Evert!! En liten tillökning till familjen Nilssons liv i Öjkroken! Två enormt livsglada och vackra vädurskaniner! Nä, vi söker inga recept på viltgrytor eller kanin i ugn, här nöjer vi oss med ett mysigt sällskap av dessa små frybenta!! Inte söta så säg… *S* Evert är den självutnämnda kel-proppen, han är nyfiken, alltid framme när man kommer till buren, mysig och tillgiven & vill gärna bli kliad och gosad med! Babsan lite mer avvaktande men verkar trivas trots allt, njuter av kvällssolen och funderar lite än så länge! Såsmåningom får vi nog henne också lite mer världsvan!

11
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00