ANNONS

Ost provning

/


Falbygdens Ost har skickat mig lite presenter, det tackar jag för! Det är alltid roligt när det dimper ner en postavi i lådan! För att osten inte skulle bli förstörd så levererades dom i kylväskor på köpet! Alltid bra att ha nu när sommaren närmar sig! Likaså 2 st USB-minnen på 1G! Tackar & bockar! 🙂
Två härliga ostar från Morfars Gästspel kryddade med brännvin och dill! Det fick mig genast att tänka på de stundande kräftskivorna i augusti! En härlig paj, liksom den klassiska västerbottens ostpajen, men i detta fall tror jag denna ost skulle göra sig ypperligt med denna spännande kryddning! Osten smakar som en väl lagrad prästost men inte så hård i konsistensen att det skvätter om osthyveln när man skär. Ganska mild smak trots allt men dillen ger en behaglig eftersmak & är inte så markant framträdande! Riktigt god måste jag säga!


Dessa små provpåsar är intressanta! Ost-strössel??  Kryddmixer till ostbrickan. Doppa osten i kryddan eller ”strössla” över! Smakerna är jorgubb, apelsin, honung/tryffel, päron/tryffel & fikon/tryffel! För att kika lite på innehållsdeklarationen kan jag förtälja att de innehåller päron, candysocker, smörsopp, havssalt, vitpeppar, tryffel, honungsaron, colemans senapspulver, tryffelolja, rapsolja, olivolja, tryffelarom och päronarom. Kul grej att variera ostbrickan med! Alltid roligt med nyheter!

13
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00