ANNONS

Taco – Red Fushion

/

kryddburken0000274.jpg

Santa Maria har gett Kryddburken lite extra krydda! 🙂 Det damp ner ett brunt inslaget paket med div. kryddmixer, drinkmixer & tortillas! Tackar så mycket!! Det var väldigt välkommet då vi älskar allt i Tex-Mex-väg! En mysig tacokväll med lite spännande kryddor kan väl passa ganska bra en söndagkväll efter en lång jobbhelg! Det nya sortimentet Red Fusion är hitills helt klart en favorit! Drinkmixerna har vi inte provat än, det får komma senare! En riktig höjdare var tortillabrödet med smak av Chili/Jalapeño, SÅ ska ett tortillas smaka! De andra varianten var Örter & Vitlök, men den smaken kändes lite främmande tillsammans med allt kryddstarkt, hade nog hellre haft en burk färskost & oliver till det brödet och värmt på det i stekpannan till mer knaperstekt! Örter & Tex Mex går alltså inte hem, men självklart chili/jalapeño med toppbetyg!! Till tacos ikväll brynte jag nötfärs och blandade i påsen Chipotle & Garlic”, det blev HETT!!! Men riktigt riktigt gott! Den rekommenderar jag varmt!

T O R T I L L A S  :
CHILI & JALAPEÑO TORTILLA Vetetortilla med chiliflakes som tillsammans med paprika och jalapeño ger fyllig smak och hetta.

HERBS & GARLIC TORTILLA Aromatisk, saftig vetetortilla med smak av sydfranska örter och vitlök.

K R Y D D M I X E R  :
FAJITA SPICE MIX / Cilantro & Lime Kryddmix med inslag av örter som sätter smak på tortilla- och tacofyllningar. Passar bäst till kyckling.
TACO SPICE MIX / Chipotle & Garlic Ger en intensiv och välbalanserad smak av rökta jalapeños och vitlök.
PICO DE GALLO SPICE MIX Kryddmix till en mycket populär mexikansk tomatsallad. Koriander, lime och röd jalapeño präglar den fräscha, intensiva smaken.

D R I N K M I X E R  :
MOJITO DRINK MIX Mix för den populära, svalkande kubanska drinken med smak av lime, färsk mynta och ljus rom.
MARGARITA DRINK MIX Mix för cocktailklassikern från Mexiko, som får sin smak av tequila och som gärna serveras i höga glas med frostad saltkant.
CAIPIRINHA DRINK MIX En traditionell brasiliansk drink med smak av sockerrörsdestillatet Cachaca och härlig fräschör av lime.
Samtliga drinkmixer ger uppfriskande drycker även utan tillsats av alkohol.

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00