Hemmagjorda Julklappar…

pepparkakshus_julklapp

Hemmagjorda julklappar är finast!! Det ser ut som om jag skulle kunna fortsätta hur länge som helst med mina pepparkakshus, jag vet, men jag är faktsikt inte riktigt klar ännu… *S* Har precis fått hem en beställning från kakburken.se med röd, grön, blå & gul färg att färga kristyren med samt lite nya tyllar!! Ska ta mig lite ”egen-tid” nån kväll och  pyssla ihop ett färglatt hus! Barnsligt roligt är det!!

julklapsstips

Fina små julklappar, inslagna i cellofan!

Fler av mina pepparkakshus

 1. Maria skriver:

  Måste bara fråga, hur är denna Kristyr att äta? Tänkte på ättikan 🙂 har en 2 åring här hemma som gärna äter allt godis han ser 🙂

 2. Jättefint! Lånar en bild och länkar hit på min julblogg om det är okej, maila mig annars så tar jag bort det.

 3. Matprataren!
  Äsch då, tror säkert dina är jättefina! Har du bilder på bloggen kanske?

 4. Wow!!!!!! Så otroligt snyggt. Jag spritsar mina själv, men det ser ut som en 4-åring gjort dem 🙂

 5. catya!
  Pepparkakshus spritsade av 4-åriga små barnafingrar är otroligt tjusiga dom också!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..