ANNONS

Fler Pepparkakshus

/

kristyr_pepparkakshus

Jag har gått & blivit snickare på senare dar, fler och fler pepparkakshus blir det! Och till slut gav jag mig på att göra ett eget med egna mallar, visst, det är ett snett och lite vindt gammalt torp men ganska charmigt! *S*

pepparkakshus

Färgen på mitt eget hus är finare än de pepparkakshus (th) som jag köpt! Ska nog sätta en deg till i eftermiddag och ge mig på ett hus till… 🙂

kristyr

Här är Jolines fina spritsade pepparkakor!

jolines_pepparkakshus

Jolines rosa pepparkakshus med godis!!

pepparnötter

Pepparnötter & också nåt som är gott att göra förutom pepparkakor till jul! Receptet på degen är detsamma. Trilla nötterna till runda så bollar, stick ner ett solrosfrö i varje, eller en nöt om du inte är nötallergiker! Grädda ca 25min i 175grader.

8
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00