ANNONS

Enklaste, snabbaste pastasåsen!!

/

kryddburken000043.jpg

Hade en bit kvar av rostbiffen, skar upp den i strimlor & plockade fram frysgrönsaker & en burk lätt creme fraiché! Koka ihop, krydda & en liten redning på slutet! Denna pastasås går att variera i oändlighet. Använd en bit överbliven söndagsstek, burkskinka, julskinka, grillad kyckling, salami etc etc… Grönsakerna kan vara alltifrån sommargrönsaker, wok, ärtor & paprikablandning mm mm.. Bara fantasin sätter gränser. Gillar du inte lätt creme fraiché, byt till vanlig fraiché, turkisk yoghurt, matlagningsgrädde, vanlig grädde… vad du vill! Kryddningen efter eget tycke! Väldigt enkelt, snabbt & gott!

Det här behöver du :
300 gram rostbiff, skinka, stek etc…
500 gram frysgrönsaker
1 burk lätt creme fraiché
1 gul hackad lök
Torkade örtkryddor
Salt & Peppar
Vatten + lite vetemjöl till redning

GÖR SÅHÄR :
Koka pastan. Ta fram en annan kastrull & häll i lite olivolja, fräs ner köttet som du strimlat, kan vara vilket kött som helst. Fräs en liten stund & tillsätt sedan den hackade löken. Häll på grönsakerna & creme fraichén, låt puttra ihop & krydda efter behag! Avsluta med redningen för önskad ”sås-konsistens” Servera till nykokt pasta!

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00