ANNONS

GLAD MIDSOMMAR – DIREKT FRÅN ÖLAND!!!

/

kryddburken000041.jpg

Vad är väl en midsommar utan den traditionella jordgubbstårtan??!!
Här en enkel variant, snabb att slänga ihop! Anslag givetvis hembakt, enligt beprövat recept som ni hittar här >>
Mellanlagret (endast ett, det ska smaka lite hembakt också, inte bara fyllning) består av skivade jordgubbar och lite strösocker! Ovanpå vispad grädde smaksatt med vanilj, därpå färska jordgubbar – midsommarn är räddad!! Eftersom det bara är maken här i familjen som njuter av sillen så blev det även nypotatis med dill, grillad korv ute i spöregnet, en gräddfilsröra med klippt gräslök & till det norrländskt tunnbröd, smör & lagrad prästost!! Ja, det är midsommar de me!! 🙂

kryddburken000042.jpg

Vädrets makter valde visst bort Öland i år, lite trist för nån dans runt vår fina midsommartång med amerikanska flaggan i topp blev det inte, men vi hoppas på en solig midsommardag så vi kan ta igen lite förlorade hoppade grodor! Ska man lita på SMHI så ser det inte så ljust ut imorgon heller, men även vädergudarna kan väl ha fel!! Eller hur??!! 🙂

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER ALLA KÄRA LÄSARE & BESÖKARE!!
Morgondagens kulinariska går i fläskfiléns tecken samt en morotsrulltårta med philadelifaostfyllning… På återseende!

joline_nilsson_midsommar07.jpg
 
Midsommar anno 2007!
Vår midsommarflicka Joline med blommor i sitt hår! Midsommarn med regnet som öste ner, grillen som fick tändas under parasollet & en genomsur midsommarstång utan dans! Men vad gör väl det, jorgubbstårta & blommor i håret är midsommar iallfall!!  😉 Å glöm för guds skulle inte bort de sju blomsterna under kudden inatt…

2
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00