ANNONS

Sesampanerad torskfilé med nypotatis & kall sås

/

kryddburken0000361.jpg

En urgod fiskrätt med panering av sesamfrön & till det nypotatis & den klassiska kalla vita fisksåsen!!

4 port
Det här behöver du :
500 gram torskfilé (fryst torskblock funkar fin-fint)
1 burk sesamfrön
Salt & Peppar

GÖR SÅHÄR :
Dela torskblocket i fyra portionsbitar, panera i sesamfrön utblandat i salt & peppar. Stek i en klick smör och rapsolja ca 5-7 min på varje sida och tills de fått fin färg.

Vit kall fisksås :
1 burk lättcreme fraiché
½ dl mjölk
2 msk lättmajonäs
½ msk dijonsenap
Ett knippe hackad färsk dill
Salt & Peppar

GÖR SÅHÄR :
Rör ihop alltsammans i en skål, servera till fisken! Enkelt! 🙂

1
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00