ANNONS
Integritet på Tailsweep

Potatissallad

/

En kall hemmagjord potatissallad slår de mesta av de utbudet man hittar i affärerna. Här kan du mixa och välja bland alla de smaker du helst föredrar. En riktigt höjdare för grillkvällen med fisk, kött eller kyckling eller varför inte till kallskuren rostbiff på buffén?!

ca 6-8 pers
Det här behöver du :
ca 2 kilo nypotatis
5 dl gräddfil
2 dl creme fraiché
1 kruka dill
1 purjolök el. 2-3 salladslök
2 små rödlök
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 burk kapris
1 msk kapris-spad
Grovmalen svartpeppar
Salt & Cayennepeppar

GÖR SÅHÄR :
Koka nypotatisen i saltat vatten. Ställ undan o låt svalna. Rör ihop resten av ingredienserna i en stor skål. Krydda och smaka av. Skär potatisen i lagom stora bitar och vänd ner försiktigt i krämen. Supergott & väl beprövat!

13
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00