Tävling – Vinn adventskalender fylld med lyxig lakrits

Vad säger ni, dags för en tävling såhär inför jul? Nog längtar vi väl alla förbi den gråa och regniga november till advent då stjärnor och ljusstakar får lysa upp hemmens vrår och vad passar väl bättre än att få krypa upp i soffhörnet en vardagkväll och öppna dagens lucka till en sån här lakritskalender? 😉

I samarbete med Ninasmat.se tävlar jag ut en lakritskalender till ett värde av 329kr samt två burkar chokladdragerade lakritskulor. Totalt tre vinnare.

 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD & VINNARNA ÄR UTSEDDA!

 

Tack för stort deltagande i tävlingen, ni var många son tävlande om vinsterna. Fä

Passa på att nyttja koden; Kryddburken17 som ger er 10% rabatt på allt ni beställer från Ninasmat.se utom kalender tom 24/12-17!

 

Hör av er till mig på kryddburken@telia.com eller sms 072-2133557 med fullständigt namn o adress samt email o mobilnummer så kommer era vinster på posten!

 

Carina Gustafsson
 – vinner en lakritskalender 

1: 8 stycken adventskalender
2: Jag skulle välja Lakritskalendern från Lakritsfabriken i Ramlösa och White snowball från Johan Bülow

Tommy Jakobsson
 – vinner en burk WHITE SNOWBALL

Hej där
8 kalendrar
Favorit nu är guldtacka wienernougat samt jubileumlakrits Johan Bulow.

Sofie – vinner en burk BRONS

Ninasmat har 8 kalendrar i år. Om jag skulle köpa två produkter skulle det vara salmiakskum (huuur gott verkar inte det?) och saltlakritssirap som jag skulle använda till julbaket i år. 
Mvh Sofie

 

VINSTER :

1st Lakritskalender 2017 Johan Bülow

Innehållet i varje lucka är en unik mix av de mest populära produkterna igenom åren samt en liten surprise!

1st 2017 White Snowball

Ingefärslakrits med mjölkchoklad och citrongräs – Johan Bülow

1st 2017 Brons

Lakrits med vit choklad och salt karamell – Johan Bülow

 

 

TÄVLINGSREGLER :

1. Hur många adventskalendrar har Ninasmat i år?

2. Om du fick välja två produkter ur Ninasmat sortiment, vilka skulle det vara?

Lämna ditt svar här i kommentarsfältet senast söndag 19 november. Din kommentar kommer att synas så fort den har godkänts. Glöm inte att uppge en fungerande e-postadress.

LYCKA TILL!

Nånting som ligger Ninasmat varmt om hjärtat är all den goda lakritsen dom har i sitt sortiment, en riktigt guldgruva att frossa i för oss lakritsälskare! 😉

 1. Ninas mat har 8 kalendrar i år. Om jag skulle välja två produkter från sidan så skulle jag ta potatischipsen med smak av havssalt och svartpeppar och chokladen ”Superb Salted Peanut Caramel” från The Grown Up Chocolate Company så chips och salt choklad är bland det bästa jag vet!

 2. Det finns 8 st adventskalendrar .
  2 produkter jag skulle vilka ha är verkligen en valfri chokladkalender och en valfri lakritskalender

 3. Vad roligt med tävling
  Jag får det till 8 smaskiga adventskalendrar 2017.
  Får jag bara välja två?! Då väljer jag ”Salmiakskum”-från lakrisfabriken i Ramlösa och ”Lakrissalami”, även den från lakrisfabriken i Ramlösa.
  Nu håller jag tummarna för att just jag vinner

 4. 8 härligt goda adventskalender finns det att välja mellan!
  Black garlic salt
  Guldtacka wienernougat
  Är de produkter jag skulle välja.

 5. Det finns 8 kalendrar att välja mellan.
  Om jag skulle få välja två produkter skulle jag välja haupts lakrits God helg 2017- saltlakrits vit choklad, saffran och lingon samt en lakritskalender (från haupt lakrits 2017) förstås! Smakade på deras lakrits på Sthlm food & wine och blev helt kär!

 6. 8 kalendrar
  Från Ninas mat skulle jag välja:
  – Grönt te med mango, mynta och ingefära (då jag dricker en kopp grönt te varje kväll, det är min mysstund)
  – Jubileumslakrits 070707 från Johan Bülow (smakade denna på Bak och Chokladmässan och den var himmelsk)

 7. Åh, det finns så mycket gott 🙂 Men en burk mandel med havssalt och karamell och en burk lakris med vit chocklad och saltkaramell hade jag absolut valt!
  8 st kalendrar finns det.

 8. Hej! Vilken rolig tävling!
  8 adventskalendrar finns på ninasmat.se
  Å de produkter jag skulle vilja ha… förutom all lakrits ( helst söt)
  Så är det coffee rub från nomu
  Och lakritste från bradleys.
  Men allt med lakrits funkar ❤

 9. 8st julkalendrar åh svårt val! Men skulle välja heavenly by schöttinger ( tror inte man kan ha för många kalendrar ) och God helg lakris för den lät fruktansvärt god! Saffran, vit choklad och lingon vad kan gå fel?

 10. 8 kalendrar. Skulle välja MacMyra pastiller och praliner med FamousGrouge fyllning som jag ska ge till min sjuke make. Han snusar mackmyra snus och dricker deras whiskey

 11. 1. Ninas har åtta kalendrar.
  2. Haha, jag sitter alltså skämmigt nog flera gånger i veckan och FÖNSTERSHOPPAR hos Ninas, lägger godsaker hejvilt i kundkorgen men väntar med att klicka på ”beställ” eftersom jag ska på julmässa i helgen och jag inte vet vad jag hittar där. De två sakerna som hamnar i korgen varje gång är den lilla metallasken med söt handgjord lakrits från Bülow (eftersom jag vet att den är ah-ma-zing) och God Helg 2017-burken från Haubt, för att jag är nyfiken på hur saffran funkar ihop med lakrits. Ja, jag är en lakritsnörd…

 12. De har 8 kalendrar.

  Och deras lakritskategori är ju helt underbar! Jag hade valt Saltlakrits och fruktpastiller från Pilsnerfabriken samt Gammeldags violblomma från Almegårdens lakrits. Gillar verkligen att violen fick vara med i lakritskategorin även fast den ju egentligen inte är en lakrits 🙂

 13. Åtta kalendrar har de och de två produkter jag skulle välja är presentasken Fika med olika sorters lakrits och sen God helg-burken. Älskar lakrits!

 14. Ninasmat har åtta olika kalendrar.
  Om jag skulle välja två saker från butiken hade jag valt:
  1. Lakrits och black garlic saltet
  2. Presentasken från Haupt med fem olika lakrits då jag har en tendens att aldrig kunna bestämma mig.

 15. 1. 8 kalendrar
  2 vain- mandel med havsalt och karamell och 2017 raspberry vit choklad med hallon och lakrits.
  Jag som älskar lakrits hoppas man har turen med sig

 16. 1. 8 kalendrar.
  2. Om jag fick välja två av Ninamats produkter så skulle jag välja Goldkenn – guldtacka wienernougat och Haupt Lakrits . Salmiakki (supersalt lakrits, mjölkchoklad och salmiak.
  Man kan ju alltid hoppas på tur!!

 17. 1. 8 kalendrar.
  2. Om jag fick välja två av Ninamats produkter så skulle jag välja Goldkenn – guldtacka wienernougat och Haupt Lakrits – Salmiakki (supersalt lakrits, mjölkchoklad och salmiak).
  Man kan ju alltid hoppas på tur!!

 18. Hej!
  1. Har fått det till 8 adventskalendrar.
  2. Mycket att välja på: Jag skulle vilja ha kalendrarna förstås. Guldtackan (skulle man nog få skaffa kassaskåp för och få låsa in!!) Salami med lakrits verkar klart intressant. Grönt löste med mangofrukter och ingefära skulle jag också vilja testa. Noas Relaxation: De olika flaskorna skulle jag vilja testa (blåbär/björksav, fläder/rabarberdryck men även vildäpple/krusbärsdryck), alla sorter här verkar intressanta.

 19. 1. Det finns 8 kalendrar
  2. Jag kan tänka mig att snaska i mig E och en burk VAIN, det hade varit gott såhär i juletider .

 20. Det finns 8 st kalendrar och en massa andra fasligt goda godheter! Så att bara välja två.. såg Mackmyra pastillerna och tänkte på min sambo, de skulle han tycka om. Men nej.. blir till att köpa åt sig själv: brons 2017 och god helg 2017 skulle jag köpa bara till mig! Kanske att någon annan skulle få smaka.. om de frågar snällt
  Pemacosgagarin@gmail.com

 21. 1, 8 stycken kalendrar hittar jag.
  2. Jag skulle välja en chokladkalender röd 2017 – Simply Chocolate och 2017 Raspberry – vit choklad med lakrits och hallon – Lakrids by Johan Bülow

 22. 1. 8 stycken hittar jag på
  2. Jag skulle välja den lyxiga lakritskalendern till mig och sedan skulle jag välja den lyxiga chokladkalendern till min sambo

 23. Hej

  8 kalendrar säljer Ninasmat.
  Jag skulle defenetivt välja PURE – marsipan med choklad och saltlakrits + MOOD – marsipan med päron/cognac & mörk choklad
  ÄÄÄÄlskar Marsipan =))

 24. 8 st kalendrar har dom Och två produkter som jag gärna skulle vilja smaka är 2017 Raspberry – vit choklad med lakrits och hallon – Lakrids by Johan Bülow och 2017 Brons – Lakrits med vit choklad och salt karamell – Lakrids by Johan Bülow låter ju riktigt gott

 25. Jag hoppas att jag kan få chansen att vinna, då jag 8 kalendrar på Ninas mat kan finna.
  Fyllda med lakrits och/eller choklad till topp, det blir en utmaning att inte direkt äta allt opp.

  Johan Bülow gör lakrits av världsklass, många träffsäkra kombinationer av smaker. Det finns en och annan som är rätt vass, exempelvis smak av chili och habanero – men givetvis även med influenser av andra saker. Lakritssirap och pulver, salt och sött. Havssalt, karamell och tillochmed blodstänk på halloweenspecialen som gör skalet rött. Jag är en lakritsälskare utav rang, och på rim är jag inte är någon stjärna. Men jag trotsar min brist på talang, och i denna tävlingen deltar jag gärna.

  Om vinsten skulle falla ut på mig, finns det inte nästan för mycket gott att välja på säg?
  Trots att den består av 2017 Brons väljer jag nog den, då den är superbra. Den handgjorda med smak av ingefära skulle jag också vilja ha.

  Tackar och bockar för att ni tog er tid, och må lakritsen skänka vinnaren julefrid!

  therese.linnea.axelsson@gmail.com

 26. Hej!
  Det finns 1 adventskalender. (Dom andra 7 är jul,choklad eller lakritskalendrar, sammanlagt 8 om dom räknas som adventskalendrar )
  Jag skulle önska mig Brons lakrits med vit choklad och salt karamell
  och en annan favorit som är lakritsmandel.
  Ha en bra dag

 27. Ninasmat stoltserar med 8st adventskalendrar.

  Svårt att bara välja 2st när man gillar typ allt men det får bli:
  Lakrits & Chili Rub – Lakritskocken
  Rålakritspastiller – Lakritsfabriken Ramlösa

 28. 1. 8 kalendrar
  2. Saltlakritsstänger doppade i choklad med krossad polkagris, och Lakritskarameller från Lakritsfabriken Ramlösa hade jag velat testa!

 29. 1. Hur många adventskalendrar har Ninasmat i år?
  8 Stycken

  2. Om du fick välja två produkter ur Ninasmat sortiment, vilka skulle det vara?
  * AMAZE – marsipan med vit choklad chilikrisp och hallon – Heavenly by Schöttinger
  * 2017 Raspberry – vit choklad med lakrits och hallon – Lakrids by Johan Bülow

  Hoppas på tur 🙂
  grodor@gmail.com

 30. Det finns 8 kalendrar.
  Jag skulle välja de godaste lakritsbåtarna från Haupt Lakrits till mig själv och Mumsisar till min systerdotter.

 31. 1. 8st stycken
  2. White Snowball – Ingefärslakrits omgiven av mjölkchoklad smaksatt med citrongräs.
  Black Snowball – Sötlakrits omgiven av mjölkchoklad smaksatt med salmiak, svartpeppar och rålakritspulver.

  ingersthlm@hotmail.com

 32. Ninasmat har 8 kalendrar i år. Om jag skulle köpa två produkter skulle det vara salmiakskum (huuur gott verkar inte det?) och saltlakritssirap som jag skulle använda till julbadet i år.

  Mvh Sofie

 33. 1. Det finns 8 adventskalendrar.
  2. Johan Bülows D – Lakrits med smak av salt och karamell och 2017 Black Snowball – sötlakrits omgiven av choklad med salmiak, svartpeppar och Lakrits pulver.
  Helt klart den godaste lakritsen på hela Choklad, lakrits och delikatess festivalen i år.

 34. Det är 8 kalendrar i år, alla verkar lika goda 🙂
  Om jag skulle välja 2 produkter skulle det bli guldtacka wienernougat och amaze – msrsopan, vit choklad chili och hallon

 35. 1. 8 stycken adventskalendrar
  2. Åh jisses, vad svår fråga. Det finns så mycket att välja på. Men jag är svag för lakrits. Så det blir en burk 2017 black snowball från Johan Bülow (har ej ätit, så därför kul att testa nytt) och adventskalender – Heavenly by Schöttinger (att räkna ned dagarna till julafton är kul även som vuxen)

 36. Hej! Svar : 8 st Adventskalendrar…

  Mina val : vinsterna i denna tävling skulle jag vilja köpa.. dvs LAKRITS MED VIT CHOKLAD OCH SALT KARAMELL – JOHAN BÜLOW samt Lakritskalender från densamme!

  Att få vinna adventskalendern skulle vara en sann fröjd <3 Skulle göra reklam för din webbsida dessutom <3

  femtiotalistisk@gmail.com

 37. 8 stycken

  Jag älskar lakrits även i matlagning, så jag skulle gärna testa Lakrits & Black Garlic Salt. Mums på grillat vilt! Den söta handgjorda lakritsen från Johan Bülow känns precis så där juligt god, så den vill jag ställa fram till tomten på gottebordet!

  paola.allegrini@ymail.com

 38. 8 stycken
  Skulle välja adventskalender 2017 och Mackmyrapastillerna vilka underbara julgåvor till sej själv eller ge bort.

 39. Det finns 8 kalendrar.

  Jag skulle välja ”God Jul 2017- saltlakrits med vitchoklad och pepparkakskrydda” (är gravid och både lakrits och pepparkakor är det bästa jag vet just nu så den kombinationen vore fantastiskt!) och den lyxiga lakrits kalendern. Det mesta låter dock supergott 🙂

  elinfalk@hotmail.com

 40. Hej!

  1. ninasmat har 8 st adventskalendrar
  2. Joy lakrits med vitchoklad och passionfruktsjuice av Heavenly by Schöttinger & Guldtacka wienernougat av Goldkenn

  Hoppas på vinst!
  karinraneklint@hotmailcom

 41. Svar:

  1, Det finns 8 adventskalendrar
  2. Favoriter jag skulle välja ur det fantastiskt lockande sortimentet är: Presentask med fem burkar från Haupt Lakrits så har jag lite att välja på och bjuda på hemma samt en burk av Johan Bulows jubileumslakrits 070707 som jag är oerhört nyfiken på! Lakrits är mitt absoluta favoritgodis!
  lotta.larsdotter@gmail.com

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..