Milkshake med jordgubb och hallon

Milkshake! Finns det egentligen något godare till just pommes frites? Det är en oslagbar kombination. Vet inte varför, men det är väl när salt möter sött och det är lite udda som gör det så gott?! Jag älskar milkshake men brukar hålla mig till ren vanilj. Denna gjorde jag med frysta jordgubbar, glass och färska hallon och en gnutta vaniljsocker. Ingen diet-smoothies direkt men dock en galet god dessert att servera. :-P

milkshake_jordgubb_hallon_glass_shake

 

Det ska ju givetvis vara ett nostalgiskt randigt papperssugrör till en sån här shake men de sista jag har köpt är på tok för smala, man får liksom suga tills man blir blå i ansiktet. För ett par år sen hittade jag massor av lite större papperssugrör men nu verkar det som om alla grossister och företag kör på samma smala med endast 0,5 mm i diamter. Har ni tips om var jag kan hitta större så hojta!

 

2 stora glas

Det här behöver du : 

2 dl frysta jordgubbar

1 dl frysta eller färska hallon (spara några till dekoration)

5 dl vaniljglass

1½ dl gräddmjölk

1 tsk vaniljsocker

 

GÖR SÅHÄR : 

Häll alla ingrdienserna i en blender eller bunke. Mixa slätt. Häll upp i glas och servera med färska hallon på toppen.

 

jordgubbs_shake_hallon_milkshake

Trevlig kväll! ♥

 

LOADING..