choklad_chokladmilkshake_milkshake_chokladsås_recept

Kikar in supersnabbt mitt i fredagskvällens matlagning. Joline står i köket och strimlar kyckling som sen ska bli kycklingtacos! 😛 Jag handlade hem lite grejer till dessert också och var tvungen att ”prova-laga” och se om det blev gott. Som ni alla vet så är det ju Nutellans dag idag men NEJ, ingen nutella fanns på ICA så det fick bli chokladsås istället och det var just de jag ville kolla om det blev gott så jag gjorde två små provglas inför kvällen.

 

I milkshake använder jag alltid vaniljglass som bas och fyller sen på med smak som bär och choklad och späder ut till lagom konsistens med lite mjölk. Allt på en höft bara. Ibland tar jag i lite extra vaniljsocker bara för att. Men detta blev gott och efter smakprov så tyckte Joline det smakade som nån av Ben & Jerry-glassarna. Bra betyg! Har ni dock nutella hemma så kör på det, eller smält egen choklad, eller använd chokladsås. Allting funkar. Önskar er alla en toppenfin fredagskväll! PUSS ♥

 

2 små glas
Det här behöver du : 
½ liter vaniljglass
1 dl chokladsås
1 dl mjölk

 

GÖR SÅHÄR : 
Mät upp allt i en skål eller blender. Mixa. Häll upp i glas och njut! 😉

 

 

PS. Som ni ser så är texterna i mina inlägg uppåt väggarna helt tokiga och jag hoppas teknikern snart ska kunna åtgärda det felet. Jag blir smått tokig när jag ser hur det ser ut men jag kan tyvärr inte påverka det hur mycket jag än försökt så det ligger i bloggmallen på något sätt. DS. 

 

  1. Jag och min man pratade här om dagen om att det var länge sedan vi gjorde milkshake sist (flera år sedan!). Så nu får jag ju en bra anledning att göra det igen med detta recept. Kanske redan imorgon. Kan ju inte bli annat än gott. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..