Mormor Julia´s i Borgholm – en god brunch!

brunch_borgholm_lunch_restaurang_öland_mormor_julias_tips
Förra lördagen bjöd Nicke med mig på brunch i Borgholm efter att vi hade helghandlat och styrt upp en massa ärenden. Ett ställe vi inte varit på tidigare var ”Mormor Julia´s” på storgatan, ett relativt nyöppnat ställe med brunch, lunch och kvällens rättigheter med after work och klassiska söndagsmiddagar.

 

Jag har alltid haft bgoda aningar om ställen där Uffe och Ann varit inblandade i och efter Guntorps Herrgård (inlägg HÄR, HÄR och HÄR) så håller dom fortfarande kvalitén och servicen på hög nivå. Det bjöds på en enkel sallads och smörgåsbuffé före en vald varmrätt. Buffén ser ni i bild ovan. Pålägg som skinka, salami, ost, sill, potatissallad, frukt och grönsaker, nybakat bröd, knäcke och marmelader ingick. Varmrätten som vi valde blev raggmunk med fläsk och lingon och vi blev inte besvikna. Bara galet mätta! 😛

 

Tummen upp återigen för Ann med personal som även drivit ”Himla Gott” i Borgholm tidigare och eloge till Uffe som är den sanna ”entertainment” på alla Borgholms gator och torg och även en trogen bilentusiasm vid alla arrengemang.

 

 

buffe_borgholm_mormor_julias_restaurang_lunch_öland
Liten del av min förrätt med vitkålssallad, skinka, ost, salami, potatissallad, brieoste, bröd och marmelad.

 

mormor_julias_borgholm_restaurang_lunch_buffe_raggmunkar_fläsk
Raggmunk de luxe! Ja, absolut! Detta var galet gott allting…

 

LOADING..