Första skoldagen!

Ja nu blir de inga fler långa sovmorgnar längre. ;-) Idag började skolan för barnen och trots tidig väckning så var dom pigga och förväntansfulla. Det är alltid kul att komma tillbaka till kompisar och skolrutinerna igen.

frukost_skolstart_köpingsvik

Efter en lugn o mysig frukost skjutsade jag dom till skolan och då fick Kean vara hemma själv i huset för första gången. Det är ju ingen lång stund det tar ner till Köpingsvik och tillbaka men oavsett tid så är det skönt att veta att han kopplar av och känner sig tillfreds när han ensam hemma. Och det klarade han galant! 😛

Nu ska jag sätta mig och skriva matlista för veckan och matcha den mot skolans matsedel där dom idag får stekta pannkakor till lunch! Fler än jag som gillar den appen? Det är ju så smidigt att kunna se vad dom ska äta i skolan så man inte lagar samma till kvällsmiddag, och bra mycket lättare att hålla reda på än ett papper.Veckan för våra barn ser ut såhär;

skolans_matsedel

  1. Felix!
   Det är skolmats-appen jag pratar om, jag använder den för att se så jag inte planerar samma som skolans lunch. Har inte provat några matplanerings-appar men vet att bland annat vardagsmaten, matplaneraren och ICA´s app är populära.
   /Linda

 1. Ja den Appen är ovärderlig här hemma, det blir ju så sura miner om man råkar laga samma middag som dom fått till lunch 😉

  Vore kul att få se din matsedel för veckan, det är bra med lite tips!

  Tycker det är skönt att vi börjar närma oss hösten, riktigt längtar efter alla dina härliga grytor mm!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..