Efter 10år…

Tio år har gått sen jag fick ta bort min älskade dobermann Gasso… Sorgen o smärtan har varit enormt jobbig och jag visste att ”en sån hund får man bara en gång i livet”… En sån där hund som etsar sig fast i det innersta, innersta och de mest sårbara man har… Hjärtat… Han tog med sig en bit av mitt hjärta när han gick bort…

20130814-121926.jpg

Jag svor sen att aldrig mer skaffa en dobermann, aldrig… Jag har velat, jag längtat och gråtit men nej! Det blir ingen dobermann säger jag till mig själv. Förtränger det jobbiga och tänker på något annat tills i förra vecka…

Då var det nog en högre makt som satt och drog i facebook-trådarna! Ödet passerade min väg och av en slump ringde jag upp personen som sökte nytt hem till sin 3-åriga dobermannhane. Han behövde ett nytt hem av olika anledningar. Kean heter han. (fr Grappans kennel K-kull).

Ja, så att det blev som det blev och jag faktiskt NU sitter här som en stolt dobermannägare det trodde jag aldrig i förra veckan då jag blev delad en text ”hund som söker nytt hem”…

Ska bli spännande att ”känna på honom” hur han är i lydnad o bruks. Hans mamma har en fin titel; KORAD TJH (räddningshund) SUCH SVCH 😛

Välkommen hem Kean <3
Visst är han vacker!!

 1. Grattis!!!
  En gång hundägare alltid hundägare!
  Han kommer till ett toppenhem som har mycket kärlek att ge.
  Lycka till och tack för alla recept.

  /Anna

 2. Grattis! Jag trodde nog att det var en hund på gång 😉

  En riktigt stilig kille du fick med dig hem. Han får det bra hos er. Kul att kunna ”hjälpa” ett vuxet djur som behöver få ett nytt hem.

 3. Grattis!
  En verkligt härlig sak med din sida är att det alltid finns något sött att hitta här. Och långt ifrån allt är kryddat med socker…;)

 4. Åh vilken vacker hund! 🙂
  Ibland vill ödet annat än en själv tänkt.
  Jag ville inte ha någon ny hund efter våran första och väldigt speciella..sen skaffade äldste sonen hund medan han bodde kvar hemma..och oj som jag saknat att ha en fyrbent promenadkompis..samtidigt som jag fösta veckan gick med ångest för hur det skulle bli att mista henne sen..Det gick tack och lov över så jag kunde börja njuta fullt ut ist! 🙂
  Denna hund är också väldigt speciell på sitt sätt.
  Är en mix mellan just dobermann och labbe 🙂

 5. Åh va fin!Lycka till!Jag kan bara hålla med en gång hundägare, alltid hundägare. Vi har en 9-årig golden tik och skulle så hemskt gärna vilja skaffa en till, innan hon blir för gammal…

 6. Måste dock protestera här! 🙂 Jag växte upp med två underbara hundar, en dvärgpudel och en renrasig schäfer, men de var båda två mer lika varandra än man kunnat tro. Sedan jag flyttade hemifrån har mina föräldrar skaffat sig en tredje hund, tibetansk spaniel.

  Men en gång hundägare, inte alltid hundägare. 🙂
  Sedan jag flyttade hemifrån har det blivit 4 katter, jag har alltid varit en kattälskare i första hand.
  Kanske för att mina föräldrar hade en katt när jag var nyfödd, som de tvingades avliva. Minnen som jag inte kommer ihåg?

  När jag var ca 1.5 år så kom Ammie, min första hund in i mitt liv och jag har älskat mina två hundar också. Men min första katt (egna) kommer jag alltid att älska mer än något annat.

  Men nu blir det inga fler nya familjemedlemmar, jag klarar inte av sorgen när de lämnar mig. För mig blir det bara värre för varje gång, för varje år när jag måste tänka på hur framtiden kommer att bli…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..