Bäst mot feber

20130424-132341.jpg

Det fungerade ju när man va liten och såhär har jag nog inte ätit glass sen jag var tio år kanske. Minns ni?! 😛

  1. Ha, ha…jag minns:) Körde alltid varianten med krossad choklad, och värmde min några sekunder i mikron för att få den lite halvsmält sådär. Underbart!

  2. Oh, ett sådant himla gott sätt att äta glass på! Det där är nostalgi. Jag och min bästa vän delade ofta på ett paket krossad choklad när vi var små. Så åt vi båda utifrån och in, allt eftersom det smälte något i kanterna, då vi båda tyckte (och tycker) att halvsmält glass smakar bäst. 😀

  3. Krya på dig och dottern!! Så åt vi också glass när vi växte upp! 🙂 Men nu såg jag att de hade ett litet måttband på paketet, vilket är lite fusk… 😉

    Kramar Marie

  4. klart man minns det! bästa sättet att äta glass på! kommer ihåg att vi brukade köpa ifrån glassbilen, packeten var randiga det fanns antingen vit och brun = choklad eller den supergoda vit och rosa = polagris! mums! ge mig glass nu 😉

  5. Jaa <3 Äter fortfarande glassen såhär och köper gärna dom där småförpackningarna bara för att få äta den sådär ! Brukade göra det med mormor så det är kärt minne :')

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..