Midsommar och lite tankar kring kryddburken…

Tänk att ni finns med mig överallt! Ni är verkligen guldkorn av särledes god kvalité som förgyller mina tankar både när jag inte ”kryddburkar”, när jag är borta eller iväg på festligheter, när jag står i kön i mataffären, kör bil, när jag är ledig… Etc etc. Ni finns där i mitt bakhuvud ständigt och jämnt!

Jag tänker ofta; ”Undra om ni skulle vilja läsa om detta”, eller ”Undra vad ni äter ikväll?!”, ”Nån som bakat idag?!” eller; ”Nån som står och lagar samma som jag gör just nu?!” osv osv…

Brukar jag göra mig påmind på något sätt för dig? Nån sekund där å då kanske? 😛

Det enda jag egentligen ville säga med detta inlägg var kort och gott att ni är bara så fantastiskt roliga att ha å göra med, ni babblar och kommenterar, och skriver mail och brev och jag blir glad i hela min själ när jag tänker på hur mycket det betyder! Ni är ärliga, säger vad ni tycker, ni berömmer och kritisera. Ni ifrågasätter och undrar. Det är precis så det ska vara! Ni är faktiskt bland dom bästa jag vet!! 😛

Trots att jag har ont om tid att svara på allt ni skriver så ska ni veta att jag läser allt både en och två gånger och ni som frågar och undrar, jag vet jag är inte blixtsnabb alla gånger men jag försöker verkligen svara på allt! Har ni inte fått svar så maila igen eller fb:a mig en gång till, ibland blir det rörigt i mitt huvud och allt jobb i bakgrunden har en tendens att hopa sig och halka efter! Ja…

Så nu vet ni de! 

 Jag tycker väldigt mycket om er!! Glad sommar och glöm inte kika in här under semestern, för ni vet väl att kryddburken inte har nån semester! 😉

 1. Vad fin du är. Tack för alla goda recept och fina inlägg du delar med dig av. Trevlig midsommar. Kram Liselotte

 2. Jag tänker hela tiden på de få matbloggar jag följer varje dag (ca 5 st), varav din är en av dem.
  Jag älskar din blogg och är väldigt glad och tacksam över att du delar med dig av ditt liv och dina tankar! Hoppas du orkar fortsätta, i all evighet! 🙂
  Glad midsommar!

 3. Hej, jag är här inne ofta och läser. Är väldigt dålig på att kommentera. Men jag gillar din blogg och jag gillar dina recept. Flera gånger när fantasin tryter har jag hoppat in här och letat efter ett bra recept. Hittat och provat. Du har enkla ingridienser så man har oftast det mesta hemma, och har man inte så går det oftast byta ut. Har även delat med mig av din blogg till andra fantasilösa småbarnsföräldrar. Så tack för att DU finns!

 4. Ska jag leta matinspiration är det alltid kryddburken jag tänker på först! 🙂 Tack för all underbar inspiration och fina recept! Ha en underbar midsommar med familjen! 🙂

 5. du har världens bästa blogg! är en 22 årig matgalen tjej som brukar laga dina recept, mamma är riktigt stolt över att jag är en så duktig kock 🙂 keep up the good work!

 6. Jo men precis så är det ju, vi brukar också tänka så om vårt lilla kök och blogg, det mesta som surrar runt mat i huvudet är just samma frågor som du beskriver.
  det märks helt klart att du funderar på din kryddburk mycket, alltid lika fint och bra uppdaterat i den!

  Ha en härlig midsommarhelg,
  kram från Mårtenssons

 7. Jo du Linda, nog nämns ”Linda/Kryddburken” titt som tätt både här hemma och bland vännerna. Du är sagolik på att ge inspiration. Tack för all tid du lägger ner på bloggen. Hoppas ni får en riktigt fin midsommar i matens och glädjens tecken =)

  Kramar från Västkusten

 8. Du har en underbar blogg och är en stor inspirationskälla för mig. Det var också du som inspirerade mig till att starta en egen matblogg 🙂 Kikar in så gott som varje dag och nästan alla recept du lägger ut tänker jag Åhh- det där måste jag testa!

  Trevlig midsommar till dig och din familj! Kram 🙂

 9. Tittar in hos dig regelbundet och det finns alltid något gott och trevligt att läsa om. Det märks att du engagerar dig mycket i din blogg och det är toppen att du verkar känna att du får tillbaka också!

  Ha en underbar och glad midsommar med familjen!

 10. Jag kollar alltid in här först om det är något recept jag funderar på. Senast igår var jag på jakt efter en bra hamburgerdressing och testade en jag hittade hos dig. Kanongod! Säger även åt folk att kolla in här om de behöver inspiration 🙂

 11. Klart att jag tänker på dig titt som tätt. Jag har ju läst om dig och din familj sen Joline låg i din mage då jag oxå höll till på Allt för föräldrars Oktober 02 grupp. Tänk att My och Joline fyller 10 i år, vart har tiden tagit vägen? 🙂

 12. Så fort jag ska baka eller laga något så tittar jag alltid på dina recept först och det är väldigt sällan jag måste söka mig vidare.
  Även min man har börjat ”prata om kryddan” när jag frågar tex vad ska vi göra med kycklingen då säger han har kryddan inget gott.

  Man vet alltid att recepten blir bra, jag provade kärleksmums från ett annat recept en gång och det blev inte bra men dina recept känner jag att jag alltid kan lita på och behöver inte provbaka eller laga innan bjuder på de.

  Jag och min familj önskar dig en trevlig helg! Nu ska jag ta fram tårtbottenrecept och göra tårta till min 30 års dag imorgon.

 13. Varje dag finns du i mina tankar. Är inne varje dag i din blogg fast jag kommenterar sällan. Älskar din blogg och det är inte bara för den goda matens skull 🙂

  Jag hoppas att du har haft en fin midsommarafton. Önskar dig en fin fortsättning på helgen. Kram kram

 14. Åh, vilket fint inlägg till oss som följer din blogg, dagligen i mitt fall. Du har såna fina recept och bilderna är fantastiska, man blir sugen och hungrig på allt du gör. Beundraa dig som går in helhjärtata med att inspirera oss, trots familj, jobb och djur. Du gör det omöjliga möjligt! En stor eloge och tack för det. Hoppas du fortsätter, du är guld värd!♥ Kram/Lotta, Varberg

 15. hej!!!
  du har helt klart min favoblogg 🙂
  jag hämtar en hel del inspiration och recept från dig och jag brukar rekommendera dig till andra som behöver inspiration…
  ♥ tack för en skön blogg, ha en underbar sommar och keep up the good work… kram DIANA

 16. Tack för din fina, härliga, inspirerande, fantastiska blogg! och tack för att du delar den med oss 🙂

  Det går inte en hel dag utan att jag tänker på vad du hittar på idag… vad har du för käcka tips idag… vad har du testat 🙂
  Väldigt glad att jag hittade dig!

  Fortatt fin Midsommarhelg <3
  Kram Pernilla. Mårdaklev På andra sidan Sverige 🙂

 17. Jag tänker ofta på dig och din blogg. Du har så många bra recept och fantastiska bilder. Man sitter ju och dreglar över tangentbordet! 🙂
  Jag har rekomenderat din blogg till de flesta jag känner… 😉 Just det här tänket att inte krångla till matlagningen och laga från grunden, det gillar jag. Husmanskost är svårslaget! Hoppas ni får en fin sommar, ni verkar vara en himla gullig och mysig familj. Kram!

 18. Jag går lika ofta till bloggen för att söka efter ett specifikt recept (ofta källarfranska) som för att få inspiration. Bilderna är förföriska 🙂 Och recepten roliga. En blogg helt utan pekpinnar! I ilke!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..