Grillad ytterfilé med potatisgratäng och lite grönska

Helgen lider mot sitt slut och söndagkvällen likaså. Början på veckan blir vård av barn för min del, hosta, feber, allergi och växtvärk… En salig blandning! Vi får se hur natten blir för dom små… 🙁

Angående era kommentarer så förstår jag att det inte är sig likt då det blir en viss fördröjning innan kommentarerna syns. Anledningen är därför att jag godkänner varje kommentar innan de publiceras och jag kommer att fortsätta så, det känns bäst. Alla era kommentarer läser jag precis som förut och klickar ofta in via iphonen och godkänner efterhand ni skriver så det bör inte ta för lång tid. Tack och lov har jag inte behövt slänga en enda otrevlig kommentar i papperskorgen hittills och jag hoppas det fortsätter så. Så gör som ni alltid gjort, fortsätt skriv era härliga kommentarer, jag blir superglad att läsa om vad ni har för er och vad ni tycker! 

Nu tänkte jag bjuda på en bild från lördagens grilltallrik med ytterfilé marinerad i vitlök, citron, chili och paprika. Vansinnigt gott till en krämig potatisgratäng & tomatsallad med lök, majs och krasse.

Marinad-special hittar du här >>

Salladsspecial här >> och här >>

Och potatisgratäng, här >>

Lite bilder från gårdens grönska får ni också… 😛

Gullvivan…

Alfred som trädsover i morgonsolen!

Och det stora gamla äppelträdet som snart är i full blom!

  1. Ååhh så härliga bilder på vårens första gullvivor och andra blommor. Jag minns hur jag brukade äta av gullvivans blomma. Jättegott, lite sött. Äppelblommor var ju så fantastiska. Så Njut Du som har trädgården full. Jag har varit ut och hittat de första blåsipporna och tussilagon. Nu väntar en underbar tid, med massor av växtlighet.

  2. Härliga vår, jag kollar varje dag vårat lilla äppel- och körsbärsträd om de inte ska börja blomma snart, men inte än bor lite mer norr än du 🙂 Var lite kyligt i lördags, så ris, kyckling och currysås – funkar alltid, men igår så hälsade solen på och då var det fram med grillen, älskar grillat, det blev fläskfilé, kyckling, korvar, grönsaker och mandelpotatis, mmmm livet är härligt ibland! Ha en bra vecka 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..