Fredagsmys + beslutsångest = plockmat!

Fredagskvällen i soffan framför TV:n! Ja, såhär blev det! 😉

Fick ju en massa bra tips av er som jag sparat. Bland annat Lottas tips om pasta med färsk tomatsås, knaperstekt bacon o chiliflakes! DET ska jag göra i veckan! Tortilla med b la. kyckling, avocado och salsa… Cevapcici har jag faktiskt aldrig ätit så det ska provas de med! Och Ulliz tips med baconlindad kyckling, de lät gott och landgång, tomatsoppa och kycklingsallad också…

Ja, så jag fick lite hjärnsläpp och kunde inte riktigt bestämma mig när jag for och handlade… Väl inne på hemköp, när jag gick förbi charken och doften av grillade revben kom emot mig så släppte de! Hjärnsläppet alltså! 😉

Då bestämde jag mig för plocktallrik och så fick de bli!
Grillade, ljumna revben!! Resten fanns hemma i form av; Lantbröd som jag grillade snabbt i ugnen med olivolja, vitlök och chiliflakes. Baconlindade vattenkastanjer, (ett måste), lite nachochips, gurkstavar och en gräddfilsdipp! Japp, kvällen räddad så vi slapp svälta! Haha! Gott va de!

Gurkstavar och dipp!

Färdiggrillade revben brukar inte åka ner i vagnen, men igår gjorde dom de! 😉

I väntan på vitlöksbröd och baconlindade vattenkastanjer!

Sisådärja! 😛

LOADING..