Hot, hot, hot HABANERO lakrits!!

HOTTTT som satan!! (egen kommentar). Riktigt jävla gott, men inte så himla starkt som mat kan vara!! (Nickes kommentar).

*Ursäkta svordomarna!* 

Ja, det är alltså lakrits med habanero vi nyss har provsmakat! Fy ända in i bängens så gott det är med riktig lakrits men denna var på tok för stark för fru Nilsson! Herr Nilsson däremot får jag nog gömma burken för så inte blodtrycket skjuter i höjden eller nåt sånt för han gillade den skarpt!! 😉

Det får bli fredagens gotte-tips!

Och i samma veva passar jag på att tacka för inspiration till fredagsmaten! Vad det blev får ni se sen…

OBS!!
Få 10% rabatt på lakrits & HELA övriga sortimentet
när du uppger koden ”Kryddburken” vid beställning >>


Lakritsen kommer från Ninasmat.se (varuprov) och jag gissade klockrent rätt när jag trodde att just detta skulle falla min kära make i smaken! 😛 Toppbetyg med andra ord!

 

LOADING..