En galen tomat!!


(Klicka på bilden så startas videon)
Att Muttis produkter hamnat på vårt svenska matbord har väl inte undgått någon?!

Och att Mutti är stort i Italien förstår ni då säkert…
För att inte tala om denna installation, kolla säger jag bara!! Helt galet!! 😛


Jag får många frågor om just Mutti´s produkter och tänkte nu slå ännu ett slag för deras produkter! Ni som inte har hittat deras tomater på burk, tomatpuré eller ketchup i er butik, be att dom tar hem ett sortiment för efterfrågan är stor! Lika stor som smakskillnanderna!

Igår när jag gjorde den mustiga tomatsoppan med pastasnäckor, DÄR skulle jag aldrig använda en tomatkonserv av billigare märke, inte heller nån annan tomatpuré. Muttis tomater smakar så otroligt mycket mer, mer fyllig och djup smak för att inte tala om konsistens, och färgen som är helt klarröd och sötman som framhäver tomatsmaken. En hel del konserver av andra märken innehåller Fnas, kvistar och dåliga bitar från smaklösa och trista tomater, ofta med en metallisk bismak. Så vill du slippa de, köp Mutti´s! Nu ska jag sluta tjata! Men dom ÄR bra…. 😉

 1. Mutti är verkligen bäst. Med ett undantag: Ketchup. Tyvärr så var det inte nån i familjen som gillade den. Vi gillar Heintz bäst! 🙂

 2. Här i England har jag inte hittat Mutti, men väl italienska märket Cirio som verkar hålla samma kvalitet. Skulle aldrig få för mig att köpa några billigare för smaken blir aldrig lika bra.

 3. Håller med dig, dem är bäst. Jag har försökt be handlarn ta hem hela sortimentet men det blir bara burken med hela tomater. Fråga mig inte varför. Jag gillar bäst dem krossade. Ketchupen tycker jag är bra i mat men övriga familjen vill inte ha den på tex korv. Dem tycker den är stark.

 4. Jag har lite funderingar kring det märket. Har varit sugen på att köpa innan, men det är ju så dyrt? Och dessutom är det väl inte ekologiskt? Väljer nästan hellre ekologiska märken (som ofta till och med är billigare)..

 5. Åh, jag önskar att jag hade råd med det, men jag får nöja mig med tre för tiotomatkrossar på netto 😉 Det finns andra produkter som jag prioriterar mer än krossade tomater (ex. ekologiska ägg) och man måste just prioritera när plånboken ekar =( Men de få gånger jag provat tycker jag helt klart att de slår de flesta!

 6. Susanna!
  Nä, dom är nog inte ekologiska.

  Martin!
  Jag förstår inte varför trovärdigheten i mina inlägg skulle brista om det rör sig om ”reklam” eller att framhäva en viss produkt jag gillar.

  De som läst kryddburken länge och känner mig VET mycket väl att jag aldrig skulle skriva eller göra nån form av marknadsföring för någon produkt som jag själv, personligen inte gillar. Utöver reklaminlägg tipsar jag dessutom ofta om produkter jag gillar vare sig de generar pengar eller inte.
  Jag skriver också om produkter jag INTE gillar som heller inte genererar pengar som du förstår.

  Anser du då också att endast ideéllt arbete är trovärdigt och inte ett arbete man tjänar pengar på?

  Jag har dessutom helt o hållet självbestämmanderätt på min blogg och sorterar bort mycket av de varuprover och reklamprodukter jag får (där vissa också genererar ersättning) och väljer endast att skriva om det jag själv rekommenderar, och jag ser faktiskt inte ett dugg fel i det!

  Det är inte gratis att driva en sån här blogg och den tid jag lägger ner i jämfört med vad jag nu tjänar är inte ens i närheten av en rimlig timlön. Fundera på det och återkom gärna.
  /Linda

 7. Bra svarat Linda. Tack vare dig har Mutti tomater kommit in i mitt kök, inte bara en gång utan också fortsättningsvis. Dess-
  utom ska du ha tack för alla tips och trix du delar med dig på
  bloggen!

 8. Mutti är kvalitet helt klart, men dålig reklam måste jag säga. Fick också förfrågan om jag ville lägga upp denna reklamfilm, men tackade nej pga av den smått ”töntiga” filmen:) Men goda tomater som sagt!

 9. Film eller inte, du har så rätt så när det gäller Mutti. VI köper bara deras och Saltå kvarns burkade tomater numera, går ju inte att jämföra med övriga ens en gång… Men ketchupen föll vi inte alls för, den var inte alls i vår smak.

 10. Haha, Lina! Jag tycker filmen är vacker…. 😉 Men de är väl tur alla tycker olika!

  De här med ketchupen är lite knepigt! Den är stark, men passar bra i köttfärssås, och PÅ köttfärssås, o köttbullar o stuvade makaroner, o grillkorv och i BBQ-såser, men inte till varmkorv… Vi gillar ju starkt här hemma så de är väl därför, men till varmkorv ska de va en mildare, lite söt ketchup!
  /Linda

 11. Jag brukar köpa Mutti på konserv och på Coop Forum är de billigare än Coops egna märke. Kollar alltid på jmf priset! Muttis hela tomater är suveräna att göra pasta puttaneska (stavas så?).

 12. Ang. det Martin skrev om reklaminlägg, och ditt svar till honom.

  Jag läste ditt inlägg om Muttis produkter och tänkte inte mer på det, eftersom du rekommenderat dem förut. Men sen läste jag fler liknande inlägg hos andra bloggare, och förstod först då att de hade en kampanj. Jag har ingenting emot att du skriver den här sortens inlägg, men jag skulle önska att det framgick tydligare. Så som andra bloggare har valt att göra t.ex, avsluta inlägget med ”i samarbete med Mutti” eller något i den stilen. För även om jag inte ifrågasätter dig eller att du faktiskt tycker om produkterna du skriver om, känns det ändå konstigt när man tror att man ”kikar in i grannens kök” (som du känns som, trygg och vanlig), och så visar det sig att ett storföretag smugit sig in i leken.

  I övrigt älskar jag din blogg, du är så sjukt kunnig och jag som är nybörjare i köket lär mig nya saker hela tiden. Tack för det!!

 13. Pomodorinin är helt underbara i grytor, soppor och i allt. För att inte tala om de vackra burkarna. De står framme, dem vill man inte gömma. Förlåter att de inte närodlade eller ekologiska, mina egna har tagit slut. De ÄR garanterat ekologiska, och odlade i min trädgård.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..