Matbloggspriset står för dörren!


Matbloggspriset gör entré i höst som vanligt, jättespännande!!
Jag känner mig dock inte så nykläckt som jag gjorde då, de åren jag nominerades till matbloggspriset… Nu är jag ju inne i ”grävlings-gänget” efter snart 5 år och hurrar istället för alla nykomlingar på matbloggsfronten som jag tycker ska lyftas fram!

Alla otroligt fina, och nyskapande matbloggar därute, det fullkomligt kryllar av dom i år!
Ska vi nämna några som jag fastnat för?  Ja, även om inte alla är helt dagsfärska :

 senast 15 oktober!
Det är såklart superkul att bli omtalad, omnämnd och erkänd som matbloggerska! Självklart, så vill ni rösta på Kryddburken så varsågoda! Jag niger och tackar ömjukast men jag kommer inte att hålla någon propaganda om att ni ska rösta på mig framöver! Jag vill i första hand frambringa matbloggspriset i sig med detta inlägg! Det är stort och det är fint att ära, så ta er tid och botanisera bland alla ofantliga inbjudande och härliga matbloggar och så röstar ni sen med hjärtat på rätt ställe! Det är så jag gör! Vem jag själv röstar på kommer jag att avslöja lite senare…
Den som vinner är som alltid en värdig vinnare och jag glädjs med den/dom! I år är det folket som har fått stor majoritet vad gäller röstningen, det är NI därute som väljer och vrakar, det är ni som läser matbloggar som såklart ska få er röst hörd, vilket jag tycker är otroligt kul så nu får nåt att göra när ni inte står vid spisen och gnolar! Fiffigt va?! 😉
Lycka till alla mina fina matbloggs-kollegor! 


LOADING..