TV-debuten avklarad!

Då var det gjort! Jag som i alla år sagt att jag aaaaldrig ska vara med i TV… Nu e de kört! Färdigt, klippt, och ingen återvändo! Karin & Ronny från SVT, smålandsnytt har varit här idag i 3 timmar och filmat för ett litet klipp som kommer att sändas på fredag kl. 19:15. För er som inte är smålandsbor, ni kan se klippet på http://svtplay.se/ och därefter smålandsnytt och klippet ligger uppe ett år…

Måste säga att det var otroligt roligt att hålla på med detta, det kommer inte bli nån vana, tro mig men det var faktiskt riktigt skoj! 😛 Och min nervositet innan var totalt överladdad, men nu är det gjort och det gick BRA. Med så proffsigt folk att jobba med gick det som en dans. När dom hade åkt undrade jag vad det varit jag egentligen var så nervös för???!! Hmm…

Vi pratade lite om skördefest, öland, mat, kryddburken mm. Ronny filmade ALLT och var riktigt skicklig med ljussättning och detaljer, hur imponerade som helst! Karin stod för intervjun och pratet, hur go och mysig som helst och jag kände mig lugn med henne, fast det kanske inte syns i TV sen ändå… 😉

Det starka skenet i bakgrunden på denna bild är inte ett helgon som uppenbarar sig utan en helt vanlig fotolampa till filminspelning! En VARM fotolampa skall tilläggas! 😉

Nu mina vänner ska jag bara njuta av att INTE vänta, INTE vara nervös och INTE ha tusen saker i huvudet, utan njuta av skördefesten i dagarna fyra!

Jo, just det… Lagade ju lite mat också… 😉 En 3-rätters som passar bra in i skördetider som nu!
Såhär ser menyn ut och recepten kommer snart på kryddburken!

Förrätt : 
Hembakat knäckebröd med smak av enbär & honung
Öländsk korv & ost med hemkärnat smör & flingsalt

Varmrätt : 
Långlagad, vinmarinerad rådjursstek, kantarellsky, rotfrukter & honungsrostade pumpakärnor

Dessert : 
Pumpapaj med färskostkräm smaksatt med citron & vanilj samt hösthallon på toppen   

Filmkameran förbereds…

Dessa bilder hittade jag i min kamera då jag blev filmad då jag själv fotograferade… Minns knappt själv vad det var jag fotade för något… 😛

Rådjursstekten…

Ölandsosten och det hemkärnade smöret i bakgrunden…

Vårt Öjkroken…

Ronny & Karin från SVT. Tack för idag! Ni är bara sååå bäst, proffsiga och gjorde min dag fullständigt galen & kul på alla sätt och vis! Och tack för att ni var NI, annars hade inte jag kunnat vara JAG…

Och TACK till DIG som läser, just DU är en av alla mina underbara kryddburken-läsare! Utan dig hade jag nog fasiken inte vågat… 😉 Tack för alla peppande ord, både här på bloggen, på mail och facebook. Stor kram!

Och tack till min underbara familj som står ut med mitt ”berg-o-dal-bana-humör” så fort jag blir stressad och mina intensiva ambitioner till höger o vänster som lätt har en tendens att ta överhand… Jag älskar er över allt annat!! 

LOADING..