Fredagkväll med nacho cheese popcorn!!

Jag vet jag är lite frånvarande för tillfället, men det ska bli bättring på den fronten i helgen! Har så mycket på gång just nu inför skördefest o allt! Vill iallafall önska er en riktigt mysig helg och en trevlig fredagkväll allihopa!

Här hemma överraskade maken när han kom från jobbet, snabbt in o hämta Joline sen åkte dom iväg på hemligt uppdrag! Sen har jag bara blivit bortskämd med popcorn, den goda nacho cheese-kryddan som för övrigt finns i Hemköps sortiment under märket ”Garant”. Grymt god!!!! 😉 …och blommor! Älskar överraskningar!! 😛

Jag är nu bjuden på mat ute i skogen, vet inte vad det blir ännu, det är Nicke och Joline som fixar middag ikväll! Imorgon ska jag dona en massa utomhus och plantera lite fina höstblommor och hämta pumpor mm. Ska bli så kul och det gjorde ju inte saken bättre att jag blev överraskad med en stor, superfin kruka med violett ljung och nån sorts gran, så nu har jag inspirationen på topp! Men först en lugn, skön fredagkväll med mina hjärtan ute vid elden… Kram på er allihopa!

Har ni nå favoritkrydda till era popcorn?? Jag gillar skarpt denna nacho cheese, smakar precis som den man kan köpa på bio! 😉

LOADING..