Choklad & jordnötsgodis

Får jag fresta med lite godis såhär på fredagseftermiddan! Ni kan faktiskt sväng ihop det här ikväll för det tar inte alls lång tid och är väldigt enkelt! Du behöver bara tre ingredienser! Choklad + jordnötssmör + jordnötter! Smält allt i en skål över vatttenbad eller i micron, häll ner i en form, in i kylen en timme sen är det klart att avnjutas!

Om ni tycker det är mycket sötsaker här på kryddburken just nu så är det bara rent tillfälligt eftersom vi har barnkalas på G, så vänj er inte för mycket… *Hihi!!* 😉

Det här behöver du : 
250 gram choklad, ta precis vilken du vill, jag använde vanlig marabou mjölkchoklad
1 dl jordnötssmör
1 dl salta jordnötter

GÖR SÅHÄR : 
Bryt ner chokladen i en porslinsskål, tillsätt jordnötssmöret, hacka jordnötterna och lägg i. Smält över vattenbad eller i microvågsugn. Klä en liten form ca 10*20 med aluminiumfolié. Häll i smeten. Toppa med lite extra jordnötter, jag tog lite knäck-kulor och strödde över också.  Ställ i kylen en timme, skär sedan i små rutor!

Bara tre ingredienser! 😛

Häll upp allt i en form med aluminiumfolié, ställ in i kylen 1 timme.

Sådärja! Bara att krypa upp i soffhörnet och njuta av hemmagjort godis! Trevlig kväll på er allihopa!

LOADING..