Och såhär blev varma mackorna!

Tack för alla himla goa tips jag fick igår. Det blev till slut en salig blandning och en kombination av era tips! Men himmel så gott! Jag fräste på finhackad purjolök och vitlök i stekpannan, salt & grovmalen svartpeppar. Pudrade över mjöl och rörde ner, spädde med gräddmjölk till en tjock sås. Ställde den åt sidan en stund och skivande hela burkchampinjoner och rörde ner.  Bredde röran på rostbröd, skar tunna skivor kassler (mycket godare och dessutom billigare än påläggskinka). Tomater på varje och sen riven ost, oregano och Lawry´s krydda! Det blev verkligen supergott!!! Alltid kul att hitta nya favoriter!

Purjo/vitlök & champinjonröran är på!

Sen tunna, tunna skivor av kassler och tomat!

”Jappaleno-mannen” skulle ju ha sitt på en rad också! Ni har väl inte missat det klippet förresten!? 😛 Ni bara MÅSTE kolla!!! De är Nickes humor de! Eller ja, jag erkänner att det är mina sjuka humor också! Kolla på klippet här, ”Hard man eats chili pepper” >> 

Sådärja! Bara att hugga in!

LOADING..