Godaste KebaBBen finns här…


Nog är det väl så att vissa dagar lockar den färdiga snabbmaten mer än att ställa sig vid spisen i tryckande värme. Idag har vi dessutom vandrat runt på marknaden i Algutsrum i ett par timmar bland en miljon andra som ville dit och trängas och svettas i åskvärmen!

Och har man ändå ärenden att göra på andra sidan bron kan man då likaväl stanna till vid Kebabben (Japp, dom stavar med 2 b:n) på Larmgatan i Kalmar, för man blir aldrig besviken. Det är inte ens i närheten av snabbmat som McDonalds, Max, eller BurgerKing, detta är finfin snabbmat från ett fräscht kök med extra allt! Där finns sallader i massor, krispig nyskuren lök, stort urval av tillbehör och en kebab som slår alla andra kebab-ställen på fingrarna. De ni! Tunna, tunna remsor med massor av härlig tomatås, och tillbehörssåserna i olika styrkor är svåra att efterlikna! Så in i bombens gott med en kryddig sallad när orken tagit helt slut! Å mätt blir man, det är rejäla portioner, inget som snålas med och som grädde på moset så tror jag ta mig tusan dom har Kalmars trevligaste personal också! Alltid glada, tillmötesgående och servicemind nummer ett!

Såna här ställen finns inte många av och då har jag varit grymt kritisk men hittar inget att klaga på ändå! Vill man äta på plats är utrymmet dock begränsat men som ”ta-med-sig-mat” och parkera sig i gräset framför Kalmar slott som utsikt så blir det toppbetyg för den lilla Kebab-restaurangen på Larmgatan i Kalmar!!


Kebabben.se (Ni får ursäkta bildkvalitén här då jag bara hade iPhonen med mig in)


Inte alls tokig utsikt att vila ögonen på när batterierna laddas!


Just såna här bilder på slott är himla kul att leka lite med i Photoshop! Ångrar ju såklart lite att jag inte hade ”stora” kameran med mig men iPhonen funkar helt okej i dagsljus ändå, även om man vill trolla fram en hemsk natt… 😉

LOADING..