Muurikka BBQ Burgers


Ja, tiden går onekligen fort när man har roligt, o det är precis de jag kallar helgen som gått! Vi har ju haft finbesök av Helena & Mats Ljunggren, dom valde att ta en tripp till Öland på deras 5-åriga bröllopsdag, bara två veckor efter Nickes o min 5-åriga bröllopsdag som vi firade med att åka uppåt dom! Så de kan bli! 😉

Men attans så kul vi haft! Dalton fick ett kärt återseende med saknade nog Svea, han fick nöja sig med lukten den här gången. Ätit har vi också gjort! På fredagkvällen drog vi upp till Sandviks kvarn för att visa upp öns godaste pizzor! Sen vidare hemåt för lite bröllopsskumpa som dom bjöd på! Det blev en sen natt med många långa, härliga samtal om allt mellan himmel o jord! Underbara Helena säger jag bara… Nicke & Mats hängde inte med i vårt snack så dom letade upp snapsglasen och Mintuflaskan och hade kul på sitt håll, även om de va lite trötta i knoppen dagen efter! 😛

På lördagen körde vi ut till Evas kroppkakor och både Helena och Mats blev lite förtjusta minsann, det är ju så gott, å de höll dom med om! Sen va de tänkt att de skulle dra vidare hemåt men det blev såklart en muurikka-middag ute i skogen innan vi släppte iväg dom! Jag fick en otroligt god ketchup på flaska som dom hade med sig från en lokal interiörbutik i Gällstad, och en burger krydda bla som blev riktigt god på hamburgarna vi gjorde! Men precis när vi skulle sätta tänder i hamburgarna så kom väl regnet som ett brev på posten så de kan man verkligen kalla snabbmat! 😉

Helt underbara goa vänner har flyttat in i Nilssons hjärtan, och vi hoppas snart vi ses igen!


Hemma hos Haglund heter mode & interiörbutiken i Gällstad, därifrån kommer denna Burger rub/krydda och ketchupen som var så otroligt god så man var tvungen att överdosera! Söt och frisk i smaken! Fick även en BBQ sås, en burk granskottssirap och lite olika senapssorter i härliga pastellfärger (?!?) 😛 så det återkommer jag till vid tillfälle! Tack söta Helena!!

Burger-muurikka! 😉

Ketchup-överdoserad hamburgare!
Imorgon ska jag vara hemma och vabba med en riktigt tok-allergisk Max, som är totalt igensvullen i ögonen av allt pollen, o han nyser och snorar den stackarn… 🙁 Ska ringa hans doktorn och få medicin direkt på morgon, sen misstänker jag att han vill ha pannkakor, (det bästa han vet när han är hemma sjuk, och annars också för den delen) och så kanske vi hittar på nåt annat kul i köket också när vi ändå ska hålla oss inomhus!

PS. Ni har väl sett den nya loggan högst upp, tackeli-tack Helena! Visst är den fin? Å en ny ”knapp” till bloglovin har hon också fixat åt mig! 😛 DS.

LOADING..