Idag firar gubben o ja´5-årig bröllopsda´!


Idag är ingen vanlig dag för det är våran bröllopsdag!! Hurra-hurra-hurra!!! 

Idag firar vi vår 5:e bröllopsdag Nicke & jag! Tiden går alldeles för fort när man har roligt och just den 27 maj för 5år sen känns som om det vore igår! Träbröllop heter de visst när man varit gifta i fem år dessutom!

Den fina teckningen på oss har Joline målat! 😛 Visst är vi söta med massor av små hjärtan överallt! 😉

Till Nicke hade jag fixat lite smått och gott och dukat upp på köksbordet tills han kom hem från jobbet, ostbricka som vi ska ha senare ikväll, lite godis. Marmelad och lakrits som är hans favoriter, en biltidning och ölkorv! Nästa helg har jag dessutom bokat en mysig weekend till Gränna där vi ska bo i sviten på slottshotellet på Gyllene Uttern och strosa runt bland polkagrisar och även ta en tripp till Visingsö och åka remmalagen! Helt underbart ska de bli att komma iväg en stund och bara rå oss själva!

Vad jag fick av Nicke ser ni lite längre ner… Nånting jag verkligen har önskat mig hur länge som helst! 😛

Barnvakt är fixat och Dalton-pojken ska få åka hem till underbaraste matbloggskollegan Helena med familj, ska bli jättekul att träffa henne också! Tänk vilka otroliga vänner man hittar bland alla oss matglada bloggare! 😉

Nu ska vi ut till grillen, sen mysa med lite ostbricka! Ha en fin helg allihopa!


Från min älskade make…

Från Joline…

LOADING..