Sådär ja, då var det dags!!!


Säsongen har börjat och ikväll rullar vi iväg till Nybro på crusing bland ca 1000 andra bilentusiaster! Ni håller väl utkik efter oss om ni råkar vara i faggorna! 😛 Själv sitter jag bakom ratten och alldeles strax ska vi samlas ett gäng på södra Öland och grilla lite gott innan avfärden! Vi är fyra familjer som kör, alla med cadillac och vi håller färgerna enligt USA-flaggan himla bra tycker jag! Blå, röd, vit och svart! 😉 Vi får hoppas vädret håller i sig och solen skiner så vi kan cabba ner när vi kommer fram också, kan säga att barnen är riktigt laddade, det ska verkligen bli kul!!

Jag har gjort två supergoda, kalla grillsåser. En vitlöksås och en röd americansås som bara är sååå god! Ni ska få receptet lite senare, en bytta med vitlökssmör går nog åt också och ingredienser till sallad har jag packat ner och fixar till på plats, samt en klassisk vinegrette och ciabattabröd! 

Ha nu en superfin och trevlig Valborg allihopa!
Vi hörs imorgon, och då får ni se hur de gick med glassen också! 😉


Recept på grillsåserna kommer…

LOADING..