Kyckling wraps mango curry


Vi kör vidare på ytterliggare ett recept från den helstekta kycklingen. Varma mackor med kyckling hade jag tänkt först, men ändrade mig så det blev tortilla wraps istället! 😉 Köttet är rensat från ben och skrov och delat i lite mindre bitar. Går absolut enklast att göra med rena händer. Jag pressade över lite citron på kycklingbitarna och lite grill/chilikrydda!

Biggans skickade mig ett stort paket nu i veckan med bl a. dessa kalla såser som ni ser här nedan. Den gulaste av alla såerna, curryn, den ska vi ha i detta recept! Curry mango var smaken och även om jag borde betona starkt hur mycket jag INTE tycker om curry så var jag ju iallfall tvungen att smaka! Jo, den smakade curry, sötsyrlig, krämig och fin sälta så jag kunde dock urskilja att den var god ”trots” curryn! Hoppas ni förstår hur jag resonerar nu! Även om man inte tycker om något speciellt mycket kan man ju ändå avgöra om det är gott-gott eller inte-gott-alls! 😉


De andra två såserna, grillmästarsås & bearnaisesås ber jag att få återkomma till, då får dom tjänstgöra till en grillmiddag skulle jag tro!


Nu ska vi iallafall göra tortillawraps med kycklingen. Någon recept behöver ni inte egentligen utan ta så mycket ni vill ha utav varje och montera ihop! 

Detta har jag använt :

  • Tortillabröd
  • Salladsblad
  • Kycklingkött, fördelad i mindre bitar (citron + chili/grillkrydda)
  • Gurka
  • Chiliflakes
  • Biggans curry mangosås


Smaklig måltid!

LOADING..