Nu har vi firat gubben!


Gårdagens födelesedag här hemma firades med god mat och tårta när maken fyllde år! Ni var ju en hel del som gissade sååå nära på vad han hade önskat till middag! Texas chili, taco, hamburgare, nåt med jalapeno, grillat, biffar med stekt lök, riktig husman, chili con carne, isterband, stark senap, raggarballe med svängdörrar, haha!! 😉

GRYMT imponerad är jag, ni är duktigt pålästa! Men det var Anna/Frostrosor som tog hem gissning och satte huvet på spiken! Visst var det köttfärslimpa! Kokt potatis, skysås, broccoli och rårörda lingon…

Tårtan blev en rice crisp/pinocchio, fylld med hallon, mandariner och grädde och dekorerad med jordgubbar och citronmeliss! Receptet hittar du här >>


Riktig husman ska de ju va! 😉 Recept på köttfärslimpan och skysåsen hittar du här >>

LOADING..