Drar en ny 1:a vinnare till kryddtävlingen!


Det har nu snart gått 2 veckor sedan dragningen av vinnarna i Kryddtävlingen avgjordes. Om man befinner sig runtom på en massa bloggar och kanske glömmer bort vilka man deltagit i tävlingar på så är det tyvärr så att man får bita i sura äpplet och chansen går vidare till någon annan. Bekräftar man inte sin vinst så går chansen vidare! Både 2:an & 3:an har hört av sig och fått sina kryddor, men 1:an Hasse har ännu inte gett sig tillkänna trots mail från både mig och Kryddknallen så nu dras en ny vinnare helt enkelt!

Så vi säger GRATTIS till Anna J!

Du har vunnit 5 st valfria kryddburkar & 5 st valfria kryddpåsar från Kryddknallen!

Du kommer få ett mail av mig…

 


Tävlingen sponsrades av www.kryddknallen.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..