Hjälp mig att hitta popcornkryddan!


Jag är verkligen ingen ”gå-på-bio-människa” & inte gubben heller! De senaste biofilmerna jag sett har varit ”Dumma mig” i 3D tillsammans med barnen, å allra senast fick jag eskortera Joline med kompis till ännu en 3D bio, ”Mega Mind” så det är inte för att få nån form av vuxentid eller så som jag kör mot biosalongen, vuxentiden spenderas helst hemma i soffan till en dvd om vi nu ska prata film! 😉 Och apropå film så va de just det här med bio… Det var där jag hittade kryddan!!

POPCORN-KRYDDAN; Nacho Cheddar! Herregud vilken krydda alltså! Trots det extremt lilla formatet, stort som en tumlängd så finns det massor kvar i burken som fick sätta smak på fredagskvällens poppande! Den är bara såååå god!! Jag köpte den alltså på bio till barnen men det blev såklart massor av krydda över så nu undrar jag ;

VAR hittar man denna krydda??? Kanske i lite större format dessutom?? Nån trogen bio-fantast därute som har koll på läget? Det fanns fler kryddor i andra smaker man kunde välja bland också, kommer inte ihåg vilka, men denna var en i mängden iallafall!

Märket på burken; ”Kernel Season´s”Nacho Cheddar (25 gram)


Super-duper-kryddan!!

De finns ju dom som smälter smör och kryddar med chili osv och sedan häller över popcornen,  jag har provat en gång och tycker bara att det blir ”geggigt” och ”blött”. Denna krydda är däremot helt perfekt! Hjälp mig hitta den är ni snälla! Eller kanske har ni nån annan favorit ni kan tipsa om?

LOADING..