Tortellini med Bacon & Chili

 


När jag hittar färsk tortellini brukar jag köpa det, tycker den smakar mycket godare än den torkade! Här är en snabb mix med bacon som fått knapersteka tillsammans med röd chili, sen bara toppat med tomater, salladslök och parmesan! Så grymt gott och enkelt! Häll upp allt på ett stort serveringsfat, det blir sååå vackert med alla färger! Imorgon blir det tårtbak för hela slanten, både smörgåstårta och gräddtårta och små minisemlor står på schemat! Nu måste jag rusa för Masterchef har visst redan börjat! 😉

4 port
Det här behöver du :
Färsk tortellini till 4 port
3 pkt bacon
2 röda chilifrukter (spansk peppar)
1 knippe salladslök
1 näven små plommontomater
Parmesanost
Salt & peppar

GÖR SÅHÄR :
Skär bacon i mindre bitar och knaperstek i stekpannan tillsammans med finhackad chili. Blanda med den kokta tortellini, skär ner plommontomater. Klipp över salladslök, hyvla över en god parmesan. Strö över flingsalt, och några varv med pepparkvarnen! Wooilaaa!!


Knaperstekt bacon med chili.


Gott, gott!!

LOADING..