En HOT app till din iPhone du inte får missa!


Som ni vet så använder jag mig väldigt ofta av en chilisås som heter D´Elidas. Flera gånger i veckan får jag frågor och kommentar om denna sås, var den finns att få tag på osv… Superkul att ni är nyfikna för jag rekomenderar hemskt gärna sånt som jag gillar!! Och ni som redan hittat era flaskor, beställt eller köpt i butik hoppas ni är lika nöjda som jag!


D´Elidas har nu kommit ut med en applikation för iPhone! De kan ju inte bli bättre! Eftersom det är en himla god samarbetspartner (Per-Anders) så har  även mina recept fått hoppa in i applikationen. Och självklart då recept med just denna chilisås. Jättekul tycker jag eftersom jag är ett ”big fan” av D´Elidas! Så klicka er fram till appen och ladda hem, den är helt gratis!

HÄR KAN DU LADDA NER DEN >>

LOADING..