Adventsfika… Och…


Söndagkväll och första advent går mot sitt slut! Julen närmar sig med stormsteg och vi avrundar helgen med en liten glöggfika och ser fram emot en ny vecka och fler adventshelger! Visst känns det helt okej med måndagar nu när julen travar fram? Tycker jag iallafall! Allt går så mycket lättare när man har mål i sikte! Såhär känner jag aldrig på sommaren faktiskt, förutom då vi planerat in nån roligt festhelg med familjen! Jag är och förblir en eskimå! 😉

I denna bild med skärpedjup 2,8 kan ni här ana den mjuka pepparkaka som jag köpte på himmelsberga julmarknad. Jag har en liten förkärlek för såna marknadsstånd som säljer hembakat! Allt från knäcke, skorpor, bröd och som här – mjuk pepparkaka! Det är lite trist att se en timme innan stängning att det ofta finns så mycket kvar, så självklart köpte jag två bitar mjuk pepparkaka. Det är både gott och den som lagt ner sin själ på att baka dessa blir också lite glad i hjärtat! Två fina bitar för 10kr innan stängning är rena fyndet! Å så lite vanliga pepparkakor, varm saturnus glögg och några knäck, sen sover man gott!

 

Imorgon kommer ni att få min 3-rätters meny publicerad under dagen; förrätt, varmrätt och dessert! Jag är på jobbet, men inläggen är förberedda så jag behöver bara klicka på ”publicera”. Jag har dubbla 14-timmarspass framför mig så nu säger jag god natt för mig! Kram på er!

LOADING..