Det har ni ALDRIG sett på Kryddburken innan…


Haha!! På alla dessa år jag bloggat har ni då aldrig fått några snabbmats-bilder levererade av mig vad jag minns! Så vad passar väl bättre än en Big Mac att skylta med?! 😉 Jag lovar det här blir både första och sista Mc Donalds-inlägget dessutom! Sååå gott är det inte! Men nån gång ska kanske vara den första! Idag var de barnen som var hungriga å trötta efter vår lilla shoppingtur så vi styrde kosan över bron när vi ändå var i krokarna! Å ska de ätas på ”andra sidan bron” ja då är det Mc Donalds som gäller om barnen får bestämma! Å de fick dom såklart! 😉 Inte den godaste hamburgerkedjan enligt mig, jag föredrar nog Max, men den är på väg att komma till Kalmar den me inom kort! Burger King har dom men de är inte speciellt gott heller tycker jag, smakar mest sot & tändvätska.

 Här var det såklart leksakerna i Happy Meal som lockade mest, och veckans tema vet jag inte riktigt vad det var men dom blev nöjda iallafall! Till min stora förvåning så hade dom chili cheese!? Har bara ätit de på Max innan så jag var tvungen att prova! Älskar chili cheese, dom är bara såååå in i bombens goda!!

Snabbmat, inte riktigt min grej, men himla smidigt ibland!
Eftermiddagen har tillbringats bland spindlar, monster och spöken. Tårttillverkning och present-inslagning! Imorgon fyller Lill-tjoffsan 8år!!


Chili cheese…. Mmmm….Mmmm….


Fanns så många nya sorter och modeller att välja på så jag hann inte bestämma mig innan vi kom fram till driv-in-luckan så de fick helt enkelt bli en hederlig Big Mac! 😉 Ska själva hamburgaren verkligen vara så där himla tunn?? nä, tacka vet jag makens hemmagjorda burgare med extra allt!!


Happy Meal…


…med favoriten Chicken nuggets till barnen!


Och vägen hem över bron såg ut såhär! Regnrusk och snålblåst, men va gör väl de när man ska hem å baka hela eftermiddan! Imorgon blir det kalas!! Jag lovar ni kommer inte missa de! 😉

 1. Nä, gott är det inte och jag föredrar också MAX. Mycket godare och framförallt fräschare…
  Vilken underbar blogg du har, förstår inte hur jag har missat den!? 😀

 2. Hualigen, ryser av bara tanken att äta McDonalds. Det smakar faktiskt inte bra alls, visserligen är det nog iallafall 6 år sedan jag åt på McDonalds, men vill minnas att jag inte klarade att äta upp något av det jag beställde då det smakade så hemskt. Slafsiga hamburgare som inte smakar kött alls och pommes som bara smakar fett. Nej, usch. Ska det vara något snabbt när man är ute, tar jag hellre en bit bröd och köper en tub smältost.

 3. Jag ber om ursäkt men det här var faktiskt det mest äckliga inlägg du gjort! Jag klarar inte någon av hamburger-kedjorna och att få eländet på bild är bara för mycket!
  Jag må vara en tönt som sitter och läser matbloggar en lördagkväll, nåväl, men så hamnar man här!
  Snälla Linda! Aldrig mer?
  *ler i mjugg*

 4. Underdelen på en Big Mac är det godaste som finns. Det andra kan kvitta. De få gånger vi äter på Mackedunken så beställer jag oftast 2 big mac´s. Av med överdelen och ge det till någon som är hungrig och spara underdelarna. Mumma! 🙂

  1. Hehe!!
   Vilka härliga kommentar ni lämnar! 😉
   Trodde de skulle komma nåt i den här stilen!
   Lena!
   Jag sa ju de, första å sista gången!
   Helena!
   Har aldrig ens tänkt i dom banorna att underdelen är godast! 😉
   /Linda

 5. Alltså, jag måste erkänna att jag gillar de där tunna burgarna. När jag beställer hamburgare på McD beställer jag alltid naturella hamburgare, då får man bara bröd och kött och det är precis nylagat. Smakar så mycket godare och brödet blir nästan lite krispigt när det är nystekt. Annars kan man ju fula sig och beställa en cheeseburgare utan ketchup, så får man den också nygjord.

  När jag gör egna hamburgare blandar jag bara nötfärs, kryddor, vatten och lite potatismjöl. Formar burgare och steker dem under tryck med hjälp av en liten kastrull med min tunga mortel i, då blir de så där härligt tunna. Gillar inte tjocka burgare. Dock får det gärna vara mycket mellan, bröd och burgare… =)

 6. Håller med om att MCD inte är speciellt gott (jag får alltid ont i magen efteråt!), men bra att det finns snabbalternativ ibland 🙂 Jag föredrar också Max! Tycker dom har riktigt goda grejer, ett plus också för att dom klimatkompenserar!

 7. Reflekterade väl inte så mycket över att du hade ett inlägg med McD förutom att jag gillar Max mer. Däremot tänker jag på att det har nästan alltid regnet när vi åkt över den där jäkla bron.

 8. Nåt visst är det väl me att eftersom barnen gillar att gå till ”Donken”…kanske är det som min frissa säger..man behöver äta hamburgare innan man kommer till oxfilén…med dessa kloka ord avsåg hon nåt heeeelt annat men tar jag inte här 😉

 9. Är också helt förälskad i chilicheese. Har provat dom lite här och var och mina favoriter finns på ”Jensens böfhus” riktigt rustika och goda!
  Ett inlägg om chilicheese a la kryddburken skulle uppskattas ;o) *blink blink*

  Tack för en underbar och inspirerande blogg!

 10. Haha, jag jobbar själv på donken (tyvärr) men föredrar också Max mer. Angående BigMac så tror alla att det är en så stor hamburgare fast att den bara är 90gram totalt, två stycken ”cheeseburgare-kött” är det på den. QP och McFeast däremot är väl 116gram eller något sådant 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..