Fläskfilé Pasta med soltorkade tomater i krämig sås


Efter onsdagens kvällsmiddag blev det några skivor kvar av fläskfilén så den fick gå i repris idag! Pasta med fläskfilé, soltorkade tomater och en krämig sås och du har en utomordentligt god och prisvärd lunch på kylskåpsrester. Vad äter ni hemma hos er ikväll?? Fredag å allt! 😉

Det här behöver du :
300 gram fläskfilé (jag hade rester i kylen sen i onsdag så jag använde den)
1 dl soltorkade tomat i olja
1 burk creme fraiche (2,5 dl)
1 näven körsbärstomater
1 knippe persilja
salt & peppar

GÖR SÅHÄR :
Hetta upp en stekpanna med lite smör i. Skär fläskfilén i mindre bitar, finhacka de soltorkade tomaterna och fräs på nån minut. Slå på creme fraiche och låt koka ihop till en krämig sås. Tillsätt finhackad persilja och körsbärstomater precis innan du ska servera.


Såsen kokar du snabbt ihop på ett par minuter. Servera till en god pasta. Jag hittade JÄTTEspiraler till pasta på Citygross sist jag va där!


Trevlig helg!!

LOADING..