Mer info från Fontana och omröstningen!

Hej kära läsare!
Jag kollade nyss omröstningen på http://www.feta.se/matbloggarnas-receptfolder/.

Jag har jobbat långpass i två dar nu så jag är inte så uppdaterad! Men jag ser att ni varit flitiga att rösta på mitt recept! Jag blir helt förstummad, både av glädje och lite fjärilar i magen såklart! 😉 Tack snälla för alla röster ni givit mitt recept! Jag vågar inte ens tänka tanken att/om jag skulle vinna!

Jag vill delge er lite info som inkommit från Fontana.

Den som VILL rösta :
I nuläget går det endast att rösta om man har ett registretat facebook-konto. Alla har visserligen inte facebook, men på så sätt förstår jag att röstningen blir mer säkrad, utan ”spam-fusk”. Fontana meddelar att det eventuellt kommer en funktion för röstning även för er som inte har facebook registretat. Jag återkommer såklart när jag får mer info ang. detta.

Den som HAR röstat :
Alla ni som redan givit er röst till något av recepten går naturligvis inte lottlösa! Ni är med i en utslagstävling där 10 stycken vinner en kokbok + 100:- mat från Fontana.


Samtliga matbloggare som bidragit med recept till folderna får denna fina logga att visa på sin blogg! Klickar ni på loggan så kommer ni direkt till MITT recept, med just Fetaost Cheesecake. Vill ni se ALLA recept klickar ni här >>

 1. Nu är det röstat! Håller tummarna för dig! Bra med röstning via FB. Var med i tävlingen årets hemmakonditor och där var det MYCKET FUSK med röstningen. Lycka till!

 2. Världens bästaste Linda,
  Grekland är ju mysigt.
  Tämligen övertygad om att du kan börja packa väskan redan nu. Jag tror att vi kan komma att tala om en jordskredsseger.
  Det är dig VERKLIGEN väl förtjänt.
  Min röst har du definitivt fått.
  Det många naturligtvis frågar sig, kanske inklusive du själv, är väl (eller KOMMER att fråga sig snarare):
  Kommer Linda att ta hem det här för att hon hade bäst recept, eller kommer hon ta hem det här för att hon har flest hängivna läsare till sin blogg?
  Det tycker jag faktiskt är en fråga som är helt irrelevant.
  Vi röstar på DIG för att vi tycker att du förtjänar resan helt enkelt!
  Du är en jätteduktig bloggare som levererar bra texter och mycket fina bilder.
  DÄRFÖR får du min röst, för att jag ofta har stor behållning av din blogg. Med handen på hjärtat så tittate jag inte ens igenom de andra fetaost-recepten, jag tittade endast in på deras bloggar som helhet och utgick därifrån i mitt val.
  Fontana mig hit och fontana mig dit! Som sagt: Jag röstar på DIG för att DU är en jävla bra bloggmänniska som skänker mest glädje och inspiration av de deltagande bloggarna. DET ska du banne mig ha en kram och ett tack och en greklandsresa för.
  Word!

 3. Jag röstade också på dig!
  Vad kommer du vinna i så fall? Det såg jag inte någonstans!
  Bloggen är super bra, inte för att jag direkt lagar ngt av dina recept, jag tycker om att bara komma in o titta på bilderna, du har så otroligt snygga bilder! Till och med sånt jag inte äter ser gott ut på dina bilder!

 4. Tänkte på ett ovanstående inlägg, meningen ska väl ändå vara att man ska rösta på det receptet som är godast och därmed gör sig förtjänt av vinsten.

  1. Matvraket
   TACK!!! Oj, vad ska jag säga? Är helt förstummad över ditt välskriva beröm! Tack snälla du, blir sååå glad!! 😉

   Madde!
   Vinsten i omröstningen är en resa till grekland!

   Pebi!
   Alla röstar ju från sitt eget tyck o tänk och det är svårt att påverka. Jag anser nog att det ändå är en rättvis, kontrollerad omröstning såhär långt! Men min förhoppning är såklart att mitt RECEPT är det som lockar röster och inget annat!

   Stort tack till er alla!
   /Linda

 5. Självklart tror jag att det är en rättvis och kontrollerad omröstning, menade inte nåt annat. Jag hoppas bara, lika som i andra tävlingar av andra slag,att man röstar på receptet, det godaste och mest vällagade ska vinna. För övrigt tycker jag ditt recept är toppen och det tycker jag med det mesta av det du tillagar. Jag har lagat många av dina recept och tycker jättemycket om att följa din matblogg. Så jag önskar dig stort lycka till i tävlingen och hoppas att du vinner!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..