Apropå Fetaost… Håll utkik efter receptfolder från Fontana!


Ja, apropå Fetaost! Håll utkik i din matbutik efter Fontanas receptfolder. För där i, hittar ni bland annat mitt recept på Fetaost Cheesecake!! 😉

För en tid sedan samlade Fontana ihop ett gäng matbloggare som var o en fick bidra med ett recept till deras receptfolder som kommer ut nu i höst! Temat var såklart Fetaost!

Ni som ständigt följer min blogg har säkert redan läst mitt recept fast ni visste nog inte att det var till denna folder det skapades! 😉 Ett av dessa recept kommer att vinna en omröstning av just er läsare. Kampanjen om denna omröstning kommer lite längre fram. Jag lovar att höra av mig om detta. Det är alltså upp till er läsare att rösta fram ett vinnande bidrag. Den matbloggare/matbloggerska som vinner får en resa till Grekland! Inte fy skam alltså! Min uppgift är egentligen att ragga röster till mitt recept, men jag orkar inte smöra med någon övertalningsreplik för er så jag uppmanar er helt enkelt att rösta på det ni tycker verkar godast eller faller er i smaken! Jag missunnar verkligen ingen av mina matbloggs-kollegor en resa till Grekland. Men självklart skulle jag vilja åka dit pesonligen också! Jag återkommer när själva omröstningen startar! Må bästa bidrag vinna!

 
 
Receptfoldern bör ni hitta i ICA & Coop-butiker from. 15 sept. Håll utkik gott folk!
 
LOADING..