Kuliga Korvspett med Korvisar! :-)


En kulig nyhet från Lithells BARNENS är dessa korvisar. Kulformade små bollar att trä på grillspett med annat gott som barnen tycker om! Faktiskt så va dom lite kuliga att äta också! Från barnen gavs högsta betyg! Men även från mamman som är lite förtjust i just BARNENS grillkorv då den har betydligt högre kötthalt än andra konkurrenter. En påse (förslutningsbar) innehåller 300 gram korvisar. Jämfört med ett vanligt paket grillkorv med 10st grillkorv som  innehåller 400 gram.

Bildinfo :
* För er som inte ser att det är ”gubbar i höga tacos-hattar”
på grillspetten så hänvisar jag till Jolines kommentar ;
– ”De ser du väääl – TACO-GUBBAR ju?!! Vad ser de annars ut som??” 😉


Barnens Korvisar har en kötthalt på 56% (Jfm. Scans kulkorv; 34% kötthalt)
Tummen upp, detta ÄR KULIGT & BARNSLIGT GOTT!

LOADING..