Tandpetare med goda tilltugg!


Drinktilltugg, tandpetsmat, plockmat, mingelmat, kvällssnacks! Whatever – Mat på tandpetare är gott som små munsbitar i alla former. Och de bästa av allt är att det passar lika bra en mysig hemmakväll som en lördagkväll med gäster och mingel! Här har vi lagrad prästost, rökt korv, gurka, salami, grönmögelost, paprika, rökt renkorv och baby bel-ost! Så enkelt och sååå gott!

 1. jag är ju ett big fan av plockmat av alla de slag som du vet 😉 men en fråga, tycker du gula babybell är goda?? själv fick jag slänga hela påsen för vi tyckte de smakade gammal fotsvett.. och det är en snäll beskrivning 😉

  kram V

  1. Hej Vickan!
   Jo, faktiskt så gillar jag den gula Baby Bel. Men inte min dotter! Hon har i alla år älskar den röda och de var också hon som plockade ner den gula belén i vagnen sist vi handlade. Men hon gillade den INTE. Hon spottade & frsäte på en gång! Jag tycker nästan att den är snäppet godare och mer smakrik än den röda som bara är gräddig! Men smaken är som baken! 😉
   /Linda

 2. Vilka goda tilltugg. Och som du är jag förtjust i Gul Babybel. Det är ett suveränt mellanmål att ha med i fickan, gärna med lite nötter. Brukar alltid ha några såna med på t.ex en tågresa, de håller sig fint i sitt lilla skal 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..