Bröllopschoklad på bröllopsdan! Men sen då?


Ni lär väl inte ha undgått uppmärksamheten (läs hysterin) kring de stundande bröllopet mellan Victoria & Daniel? Kunglig glans och monarki  i all ära men går det inte lite till överdrift? Jag har tänkt att blogga om denna bröllopschoklad ett tag men vette sjutton va jag ska skriva om den förutom att den då är himla god!

Jag vet inte riktigt när en sån här choklad passar egentligen? Att köpa till sig själv eller ge bort? Ja visst, men när? Att ge bort en ask bröllopschoklad gör man väl inte till någon som tar studenten eller nån som nyss fått barn, eller i mors dags present, nä inte de heller ju.. ?! Eller tänker jag fel…? Tycker ni man kan köpa en sån här choklad precis när som helst?

Hur som helst så har jag och maken 4-årig bröllopsdag idag!!
Och då borde de ju vara okej att knycka en liten pralin!? 😉

Asken är söt, guldkantad och med nio små läckra praliner. Lingon, blåbär och hasselnötsnougat. Men att Victoria & Daniel poserar stort så fort man öppnat locket känns mer som om dom stirrar på en när man äter upp ”deras” choklad! –”Åhja, en räcker väl!”


Ha nu en trevlig kväll allihopa. Nicke och jag har bokat bord på Guntorps Herrgård i vanlig ordning och de ser vi verkligen fram emot! Blomsterbröllop har vi i år, och nästa år blir det visst träbröllop…  😉

 1. Det kanske är tänkt att man ska köpa den här chokladen den 19:e juni för att knapra i sig vid TV:n eller nåt?! Den dagen är jag inbjuden till min syster för att kolla spektaklet och frossa i hemgjord prinsesstårta. 🙂
  God choklad kan köpas året om och för vilken anledning som helst tycker jag.

  Ha en underbar blomster-bröllopsdag!

 2. Stort grattis på bröllopsdagen!

  Choklad är ju alltid gott, jag skulle kunna tänka mig att ta emot den där kartongen när som helst! 😉 Får jag ingen så kommer jag köpa en och mumsa några stycken framför bröllopet på TV. Även jag funderar på prinsesstårta/bakelse den dagen. Kan hålla med om att det blir lite väl överdrivet, men jag gillar det samtidigt och pengarna för chokladen går väl till Victoria och Daniels fond? Så visst har det gott med sig!

 3. Jag vet inte när man ska köpa den..??
  Dålig är jag på det där med bröllopsdagar….
  vad man firar varje år, usch på mig 😉
  Vad heter det när man har varit gifta i 24 år…vet du det?
  Ha en underbar kväll <3
  Kram Sussi

 4. Jag håller med, har aldrig tidigare haft något emot vårt kungahus men nu står dom mig upp i halsen. Att dessutom vi skattebetalare ska bekosta deras gigantbröllop stör mig oxå, kan dom inte betala själva som alla andra.
  Håller med om chokladen oxå, när ska man äta/ge bort den? Vet inte vad den kostar iof så äta den själv kanske funkar jämt ;-).
  Stort grattis på bröllopsdagen, vi firade oxå 4-årig för ett par veckor sen, visste inte att det hette blomsterbröllop eller att vi nästa år firar träbröllop.
  Kram Malin

 5. Ja, det är frågan… Som sagt den 19 juni passar nog bra, men annars…
  Vet bara att om farmor hade levat hade hon blivit överlycklig för ”kunga” choklad 😉

  Nu ska jag leta vidare på sidan efter pizzasåsen 🙂

 6. Oj….det va inte dåligt…..
  Sammet som är så mjukt och fint…. 😉
  Får börja planera till 19 Juli då 🙂
  Tack för upplysningen, Kramizar

 7. Jag tycker absolut att man kan ge bort och köpa den när som helst till vilket tillfälle som helst. Särsilt om pengarna går till välgörande ändamål! Bröllopet är ju en del av vår historia.
  Dessutom så tycker jag att man ska ta varje chans man har till att fira, livet innehåller mkt elände som ska vägas upp ju 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..